Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Babylon Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 1,145 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 1,145 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
Casa Babylon Backpackers Located at C/Pedro de Quejana, 3, , Malaga.
Casa Babylon Backpackers
Spain
Malaga 29016 C/Pedro de Quejana, 3
86% 1145
36.7278609 -4.4112467
Casa Babylon Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 zář 2016
10.0

Adored this hostel! Really practices what they preach when they say they're your "home away from home" Rooms were comfortable, everything was clean, the kitchen had everything you could possibly want. Awesome chill/terrace area and very helpful staff! Loved my stay here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 zář 2016
5.1

Pour 6 lits, en dortoir mixte, plusieurs chambres sont possibles. Nous avons été dans la chambre du rez-de-chaussé qui est à éviter pour les raisons suivantes : - elle se trouve au bout d'un couloir, entre la salle de bain/toilette, la cuisine et le patio. Pour ceux qui ont du mal à dormir : le bruit (bcp de passages), l'humidité le soir (à cause de la proximité de la douche), ouvrir la fenêtre pr aérer n'est pas possible car il y a du monde dans le patio...

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Albe01
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
9 zář 2016
8.0

Buon ostello in buona posizione, struttura accogliente e bagni funzionali e discretamente puliti, unica pecca alcune camere sono un pò strette e non sembrano pulitissime.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
8.0

Enjoyed my stay staff very welcoming and helpful a good place to chill out and relax if needed

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 zář 2016
8.9

Sehr familiäres Hostel... Sehr nett!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2016
9.4

Une auberge atypique où se mêlent des globe-trotteurs venus des 4 coins du monde. Enrichissant et merveilleux, si vous avez soif de connaissances, de rencontres et d'échanges tout en profitant d'une bonne sangria sur la terrasse, faites un crochet par ce lieu passionnant!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
28 srp 2016
9.1

Super! Très agréable pour se poser et faire des rencontres. Cosy terasse, très bonne connexion wifi, j'ai adoré!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
28 srp 2016
8.0

This hostel feels like home. Only problem was that it was so hot without air conditor that it was hard to sleep. Other than that nice place! Repair to walk alot, its not close to main sight seeing, didnt bother me because i like walking.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 srp 2016
9.7

A wonderful surprise. I would never go to any other place in Malaga. A little corner of paradise just next to the city centre! I still remember Alvaro's welcome with a little ukulele, Silvia's smile, the best Mojitos I've ever had and the most friendly atmosphere ever. Thanks from Fabio, Giorgia and Carlos! Hope to see you soon! 😁✌

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 srp 2016
8.0

Personnel accueillant, Dortoir de 6 lits mais les chambres sont spacieuses, propre et bien situé. Seulement À 5mn à pied du centre.... Petit déjeuner a 1,50€. 2 conseils : premièrement, je Vous déconseille de dormir dans le lit du dessus, à moins que vous ne comptiez pas descendre dans la nuit (instable ) et deuxièmement, le petit déjeuner est servi maxi a 10h. A 10h01 il n'y a plus rien. J'en ai fais les frais

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.