Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 138 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 138 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2
Casa Arbol Located at Calchaqui 84, , Cafayate.
Casa Arbol
Argentina
Cafayate Salta 4427 Calchaqui 84
95% 138
-26.0741595 -65.9783163
Casa Arbol
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
11 dub 2016
9.7

We had an amazing time there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 bře 2016
10.0

We stayed in the hostel for 3 nights and wish we could have stayed longer. It felt more like a boutique hostel. Really clean, loads of space, great outdoor area, nice rooms and an excellent location... everything you would want in a hostel.But what we loved most was the management and the chilled, friendly atmosphere they created.. We had the most contact with Nadine who couldn't have done more to help us with every question we had. Don't miss Cafayate and don't miss this place! Emma & Ghanima

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
23 bře 2016
8.9

Really nice hostel in the centre of town. Staff are very friendly giving loads of tips for the local area. Would definitely recommend here.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 bře 2016
8.9

Me encantó Casa Arbol, el personal super amable y mucha buena onda en el ambiente. Lo recomiendo!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
11 bře 2016
9.4

Nice quiet and small hostel with a nice garden area, Comfy bed. Kitchen could use an upgrade to the pans and utensils provided.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 bře 2016
10.0

Staff was amazingly helpful and friendly. Great environment for meeting other people and everything was clean and functioning well. Can't recommend highly enough.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 bře 2016
8.0

Buen lugar, bien ubicado. Desayuno escaso! Poca variedad de cosas para elegir.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • darren18711825
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 pro 2015
10.0

One of the best hostels we have stayed at in Argentina. Very clean, staff are really helpful and it's in a very good location just off the main square. Would recommend to people looking for a friendly and comfortable place to stay. If you are looking for a party hostel, which we were not, this is not it. Also, the wine bar next door is great for a quiet drink in a tranquil setting.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 pro 2015
10.0

Excelente hostel, bien ubicado, ordenado, limpio. La casa es lindisima y los chicos muy atentos. Recomendable 100%.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 pro 2015
10.0

Great Hostel! very nice staff rooms spacious, bathrooms clean, garden with grapes, very good location near plaza major, bicikletas for rental. very fmiliar atmosphere. ".....................".......................... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ...".........................................................................................................................,,,,,,,,,,,,,,,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.