Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 203 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 203 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • ifgarciandia
  • Španělsko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 srp 2017
8.0

Nice place to relax and recover from the traveling. Mika was in all moments friendly and prepare to help. I stay for 2 nights and I highly recommended

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 čvc 2017
9.1

Very nice atmosphere, Staff and location!! Would definitely stay there again! Had a wonderful stay in Cafayate!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 čvc 2017
10.0

El lugar es muy agradable, la relación precio-calidad me parece excelente. Mica es una gran anfitriona, nos ha hecho sentir muy cómodos y ha sido muy atenta en todo momento. El lugar está muy bien ubicado a un par de cuadras de la plaza central de Cafayate. El desayuno es muy bueno. Sin duda volveríamos, 100% recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • brittany_poole
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
5 čvc 2017
9.7

Loved everything about this hostel!! Located only minutes from the main square, markets, bakery and small grocery store. Not only is the hostel centrally located, it's amazingly decorated and has great hangout areas. Rooms are big and bathrooms are very clean with lots of hot water. One of my favourite hostels!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 čer 2017
10.0

Fue un placer contar con Micaela responsable del lugar. Llamó a cada taxi, estuvo atenta a cada consulta o inconveniente mínimo, tramitó todas las excursiones. Fue un gran GPS que permitió capitalizar lo máximo posible la estadia. Lo valoro y estoy muy agradecida. El fondo del lugar es invita al relax y a la charla en grupo. Se respira un orden de calma, silencio, momentos compartidos en el desayuno. Te dan la llave que facilita la autonomía. Es a la vuelta de la iglesia cerca de todo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 čer 2017
9.7

We loved our stay at Casa Arbol, we felt really well welcomed by Mica. The bedroom was comfortable and the shared space was pleasant. Definitely stay here, brilliant value for money! The only negative would be that it was really cold in the morning and at night and a heater in the kitchen area and bedrooms would have made it much cosier.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 čer 2017
8.3

Todo muy bien! El desayuno estuvo muy rico

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 kvě 2017
8.0

Muy buen hostel. Bien ubicado, La dueña del hostel muy amable. Un poco frío en invierno pero La relación calidad precio es muy buena!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 kvě 2017
10.0

Endroit calme. Accueil superbe. Très bel endroit.rien à dire c est parfait

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
14 kvě 2017
8.6

Lovely little hostel, not badly priced but quite quiet. Owner is lovely but speaks no English, which isn't ideal but we got by with my broken spainish. Bike hire from here was cheaper than elsewhere and the bikes were pretty good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×