Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 169 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 169 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
Casa Arbol Located at Calchaqui 84, , Cafayate.
Casa Arbol
Argentina
Cafayate Salta 4427 Calchaqui 84
94% 169
-26.0741595 -65.9783163
Casa Arbol
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 led 2017
9.4

Muy recomendable. La atención personal es perfecta y es un Hostel muy agradable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
10.0

Un hostel completamente recomendable, tranquilo y muy limpio. Mica, la dueña, es una persona encantadora dispuesta a informarte y ayudar, y siempre con una sonrisa. Ha sido un placer mi estancia aalá

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias a vos por haber venido! Pasamos unos dias muy lindos. Un abrazo!

  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 pro 2016
9.1

We loved that place. The double room was nice, calm and clean, the bathroom well equipped and mostly very clean. We got a rich breakfast served every morning. Highly recommendable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 pro 2016
10.0

Really good hostal! We stayed there only one night and the dorms were in renovation so we slept in a 2bed bedroom for the price of the dorm. The personnel is really nice and helpful! They recommended and reserved for us a bike tour which was really nice and gave us a ton of information about the bodegas and stuff to do in Cafayate! If you are searching for a good and cheap hostal, you found the good one ;) !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 lis 2016
8.6

This is a lovely hostel. Breakfast was fairly basic but sufficient. Great location, close to the centre. Room was very clean with a bathroom attached to the 4 bed dorm I stayed in. Only thing that let it down was that it was quite empty when I stayed. Would recommend and stay here again though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kypr, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 lis 2016
10.0

In my opinion this is how every hostel should be. Great atmosphere, nice patio, nice garden, warm relax people well organised by all means, has his own small bar and they really really care of what they do. Had the greatest time and if i return to cafayate im defo staying here Very helpful in making arrangements for expeditions find you guides. Totally loved it P.s Don't skip los colorados canyon and bring your swimming wear

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 říj 2016
8.9

Nice place to stay. Perfect location, very friendly staff, nice rooms, good wifi...overall we really enjoyed our stay. I would certainly recommend this place to everybody who would like to stay in Cafayate!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 říj 2016
9.4

A great chilled out hostel with friendly staff and a great vibe. One block from the plaza. Rooms are clean and good value.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 říj 2016
7.4

De eerste nacht in casa Arbol sliepen we op een 4-persoonsdorm, waar het een puinhoop was en we veel rumoer van de straat hoorden. Beide stapelbedden waren niet stevig. De kamer kon niet op slot, er was een kleine locker voor waardevolle spullen aanwezig. Tweede nacht sliepen we op een 2-persoonskamer, die we prettiger vonden. De kamer was stijlvol en kon op slot. Het huis biedt schone lakens aan, geen handdoek. Ontbijt is eenvoudig. Tuin, sfeer en locatie zijn geweldig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 zář 2016
9.1

Sehr sehr entspannte Atomsphäre, sodass wir direkt eine Nacht länger geblieben sind. An der Rezeption würden wir direkt auf deren "Aktivitäten Buch" hingewiesen in dem sehr hilfreiche Tipps stehen. Sehr zu empfehlen ist die Tour zum Rio Colorado und dem Wasserfall. Auf jeden Fall mit Guide machen! Und klettern bedeutet an Felswänden entlang und steile, schmale Pfade hoch. Frühstück, joa wie überall in Argentinien. Brot mit Dulce und Cornflakes. Aber definitiv eine Empfehlung!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.