Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Angel Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 967 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 967 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
Casa Angel Youth Hostel Located at Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca, , Oaxaca.
Casa Angel Youth Hostel
Mexico
Oaxaca 68000 Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca
93% 967
17.0677899 -96.7263472
Casa Angel Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 zář 2016
9.7

European style hostel for half the price in europe. Super clean, great rooftop common area, complmentary hot breakfast...best hostel i have stayed at out of 30+ in s. Anerica.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 zář 2016
10.0

Excelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
14 zář 2016
9.4

Had an awesome stay here. Really great breakfast and all the team really friendly and helpfull. I arrived really early off a night bus and they let me check in at 8am. I ws here for the 16/9 and they made a donald trump pinata for all the guests! Thanks for a great time!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
9.4

Super Hostel mit sehr modernen Betten!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Esme_Pareja
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 zář 2016
8.3

The place is well located, easy to walk to the different historic Center places and walking distance from ADO (+/-20min) Staff is super friendly and helpful. They organise some events and mark them on the chalk wall. The hostel has a weird vibe that almost no one talks to anyone. Rooftop terrace hardly used. Breakfast is the same everyday. Dorms are quite big 13 beds

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
7 zář 2016
9.1

Me encanto, muy buena la atrncion del personal, muy lindo el hostel en general.. la relacion precio calidad esta perfecta. Lo recomiendo 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
1 zář 2016
9.1

Casa Angel is a good hostel. I was staying in the ordinary rooms rather than the luxury pods. Breakfast was excellent, it's rare to get a free cooked breakfast. The rooftop was also nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 srp 2016
8.0

The facilities were amazing. I slept in one of their deluxe pod dorms. They were very comfortable and clean, and I slept very well. It is not a social hostel at all though, and the staff are friend-ish but not overly so. Stay here for more of a hotel vibe, less of a place to meet fellow travellers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 srp 2016
9.4

Clean, fun, helpful staff, great central location, awesome place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • christinenquigley7535
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
22 srp 2016
10.0

Great hostel, with great facilities! Would definitely go back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.