Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Casa Angel Youth Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 914 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 914 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.2
Casa Angel Youth Hostel Located at Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca, , Oaxaca.
Casa Angel Youth Hostel
Mexico
Oaxaca 68000 Tinoco y Palacios 610, Centro, Oaxaca
94% 914
17.0677899 -96.7263472
Casa Angel Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2016
10.0

Incredible. Staff, location, and value couldn't have been better.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 čvc 2016
10.0

We loved this hostel! The staff was super friendly and helpful, our private room was very clean and the wifi was great. Never had a problem connecting. It was a very cute hostel, very decorated and breakfast was delicious! I am for sure coming back here :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čer 2016
10.0

Best hostel in Oaxaca! Amazing people, beautiful city, hospitality everywhere you go! I am so proud that I am part of this country!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2016
9.7

Everything was so nice and perfect. The location is the best!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2016
10.0

Really nice hostel, very friendly and helpful staff, great location and brilliant facilities and a great free breakfast

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čer 2016
10.0

Que puedo decir de Casa Angel que no se haya dicho. Me la pase increíble, el mejor hostel en el que he estado. Todo el personal es muy amable pero especialmente Edgar de recepción y Emilia de limpieza me cayeron super bien. Casa Angel es perfecto como estancia y como un lugar donde los caminos de muchos viajeros se encuentran.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2016
10.0

Excelente opción para hospedarse el Oaxaca :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čer 2016
10.0

Awesome hostel in a great location. Breakfast was incredible and staff are very accommodating. I would stay here again & for a longer time. Excellent!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 čer 2016
8.9

Our room felt like a hotel room and the staff were very friendly. The breakfast was delicious. It was in a great position close to the main square.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
7 čer 2016
8.0

Comfy rooms and quite modern. We stayed in a private and it was very clean. Breakfast was good too.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.