Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Al Sur Terraza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 346 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 346 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
13 úno 2017
10.0

The second floor bathroom has a bit of a sewer gas smell- seems common in Soain- but other than that I was very happy with this hostel. Nice n clean. Great location. 4 bed dorm was bright and spacious. People respected others food ( nice for a change) and clean... I already said that. The staff make sure the whole facility stays clean. Great terrace.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 led 2017
9.4

Great place to stay in malaga

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Afghánistán, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 led 2017
8.9

We stayed for 2 nights. The staff was friendly. The room was clean and well setup. There was free coffee and tea. The free WiFi was fast. The location is close to the Train Station, Bus Stop and Tourist Sights. There is a terrace on the roof with great views of the city.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
24 led 2017
8.6

Very friendly,helpful staff, a good location - only a short walk to trains buses, and close to the port, sea and historic centre. Quite basic, but would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
8.6

Reservamos una habitación para tres persona y una individual doble, las dos habitaciones sencillas , pero limpias, acojedoras! El baño aunque no este incluido en la habitacion esta muy muy cerca de las habitaciones. Todo muy limpio, con sus mantas limpias y sabanas! Realmente dormir tan barato en un sitio tan mono lo recomiendo!! Maravilloso siempre desde el punto de vista que es un hostel!! Me llevo una muy grata impresion del lugar!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 pro 2016
10.0

Top place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2016
10.0

El sitio genial, respecto a ubicación, trato con el personal, limpieza, comodidad, confort, los cuartos y el baño y todo en general estaba limpísmo, todo muy cuidado y con muchos detalles, te y café a disposición gratis siempre que querías, luego en recepción había una nevera con bebidas te servias y dejabas el importe si no había nadie que pudiera atenderte en un cerdito de hucha, ese detalle de confiar en el cliente me encanta. Nos fuimos encantadas mi pareja y yo, repetiremos 100% recomendad

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 pro 2016
6.9

Although the facilities and location were good, the hostal itself was not as good as expected. The bathrooms did not smell fresh, and the decor was rather shabby. The doors to the bathrooms and bedrooms were too big for the frames, and this caused a lot of noise every time anyone entered or left either their rooms or the bathrooms, making it virtually impossible to sleep at night. For this reason I would not stay there again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 lis 2016
9.4

Todo muy bien...la única pega, que llegue a las 16.30 y tuve que hacer tiempo en la calle hasta las 18.00 por q la recepción estaba cerrada y no pudimos entrar hasta esa hora... Por lo demás, todo muy bien!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 lis 2016
9.4

We had a nice stay. We can recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.