Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Al Sur Terraza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 351 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 351 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2017
9.4

We had a private room with a bathroom and stayed for a night. We were very happy. Really nice breakfast on the roof terrace.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • suesuffell6683
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 bře 2017
9.7

Loved it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 bře 2017
8.0

It is a nice place with a good location. It's not as clean as one would want it to be and the bathrooms are old and lack maintenance.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
10.0

We really enjoyed our stay and would not hesitate to recommend Casa to everybody!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
13 úno 2017
10.0

The second floor bathroom has a bit of a sewer gas smell- seems common in Soain- but other than that I was very happy with this hostel. Nice n clean. Great location. 4 bed dorm was bright and spacious. People respected others food ( nice for a change) and clean... I already said that. The staff make sure the whole facility stays clean. Great terrace.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 led 2017
9.4

Great place to stay in malaga

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Afghánistán, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 led 2017
8.9

We stayed for 2 nights. The staff was friendly. The room was clean and well setup. There was free coffee and tea. The free WiFi was fast. The location is close to the Train Station, Bus Stop and Tourist Sights. There is a terrace on the roof with great views of the city.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
24 led 2017
8.6

Very friendly,helpful staff, a good location - only a short walk to trains buses, and close to the port, sea and historic centre. Quite basic, but would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
8.6

Reservamos una habitación para tres persona y una individual doble, las dos habitaciones sencillas , pero limpias, acojedoras! El baño aunque no este incluido en la habitacion esta muy muy cerca de las habitaciones. Todo muy limpio, con sus mantas limpias y sabanas! Realmente dormir tan barato en un sitio tan mono lo recomiendo!! Maravilloso siempre desde el punto de vista que es un hostel!! Me llevo una muy grata impresion del lugar!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 pro 2016
10.0

Top place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.