Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Casa Al Sur Terraza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 310 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 310 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.1
Casa Al Sur Terraza Located at Calle Mármoles 28, , Malaga.
Casa Al Sur Terraza
Spain
Malaga Málaga 29007 Calle Mármoles 28
87% 310
36.7216522 -4.4280105
Casa Al Sur Terraza
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2016
8.6

Zimmer klein & zur Straße gelegen, aber alles notwendige vorhanden und sehr hübsch eingerichtet (und mit kleinem Balkon). Da wir sehr spät ankamen und nur eine Nacht blieben, war das Zimmer für uns in Ordnung. Gemeinschaftswaschräume nicht immer 100% sauber und nicht alles nagelneu, aber insgesamt akzeptabel. Sehr nette Mitarbeiter & entspannte Atmosphäre. Das Frühstück auf der sonnigen und blumengeschmückten Dachterrasse ist das absolute Highlight. Wundervoller Ausblick & leckeres Essen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2016
8.6

Un hostel muy acogedor. Lo mejor es la terraza del desayuno y copas. Fantastico para visitar malaga

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
8.0

Lo mejor la terraza y decoracion muy hippie

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 srp 2016
8.9

Great place! With a cool vibe, get the impression that it's pretty new. Good location, 10 min from the center and very clean. :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 čvc 2016
9.1

Great atmosphere.. Easy to chat with interesting people. Staff really helpfull and always nice . Well and what about drinking a daiquiri on that beautiful terrace. We'll thank you for the hospitality . See u soon 😊

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 čvc 2016
7.1

It's a nice hostel, clean with a good equipped kitchen! Bathrooms are ok and bed confortable! About the location, to go to the beach, it's 25 min walking and the center is 10 min walking!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čvc 2016
6.9

Absence de climatisation, et un unique petit ventilateur ne suffisant pas pour la chambre. Nous avions une chambre avec salle de bain, et l'odeur émanant des canalisations était insoutenable... Odeur d'égouts et de pourriture. Localisation assez excentrée. Belle terrasse et personnel agréable néanmoins.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
9.1

Such a sweet little hostel, very friendly staff and an excellent, excellent terrace. Calm and relaxing the whole time we were there. Muchos gracias :-) xxx

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • erinpeaa5330
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čer 2016
9.1

We only stayed for one night in a private double bed but we had no complaints. If I stayed longer I would have wanted a wardrobe / more place to hang up clothes. Rooftop patio looked really nice. We had 2 fans. Everything was a 10-15 minute walk away. Staff were helpful, though I find it strange that a hostel takes siestas from 4-6pm. This is a touristic business where people should be able to check in at all times. Either way, everything seemed mostly fine and I'd probably stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2016
7.7

Casa Al Sur Terraza, Was very nice, clean and well run, staff were friendly and helpful. Only hang ups, location walking to and from Casa Al Sur and High noise level at all times of the day or night and Early am from local council waste collection at 6am, sometimes before!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.