Hostelworld.com

Capital Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 196 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 196 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 6.0
Capital Hostel Located at 5/6, Malaya Ordynka, Moscow, , Moscow.
Capital Hostel
Russia
Moscow 119017 5/6, Malaya Ordynka, Moscow
80% 196
55.7400796 37.6260924
Capital Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 čvc 2015
6.9

* 이 리뷰를 혹시 보시면 호스텔 위치가 굉장히 찾기 어려우니 주의하시길 바람!(철문으로 들어가서 왼쪽 첫번째 있는 문이 호스텔 문인데, 그곳 초인종 옆에 작게 'Captial Hostel'이라고 붙어있음.) 다른 리뷰에도 나와있던데, 여권을 왜 스캔해서 보관하는지 모르겠음. 2인 Private room에 묵었는데 여행가방 2개 펼치니까 꽉참..(즉 좁음) 망창은 있어서 벌레는 안 들어와서 좋았는데 통풍이 힘든 환경이라 굉장히 더웠음. 화장실, 샤워실, 세면실은 좋음. 개인적으로 사람 적은 호스텔이 좋아서 그 점은 좋았고, 시설도 괜찮고, 직원도 친절하고, 위치도 비교적 가까움.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
24 čvc 2015
8.6

The capital Hostel is a good place to stay, had a fair price, in a great location, and with a super staff. I very much recommend It.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2015
7.7

Ich fand das Hostel soweit gut. Die Mitarbeiter könnten gutes und halfen gut weiter

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2015
9.4

Hostel is perfect! Perfect location, near the red square and metro. Staff was very kind and helpfull. Fully equiped kitchen where you can cook each meal of the day. Always clean kitchen, bathroom and toilet. Nice atmosphere! We had a lot of fun staying there!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 čer 2015
6.6

This hostel was the quitest hostel ive ever been.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čer 2015
8.6

Tres bien situé, propre. Le seul petit souci que nous avions eu fut avec la personne de l'accueil. Nous sommes arrivés par train de nuit de Moscou assez tôt vers 9h. Nous savons bien que le check-in se fait plus tard. Nous voulions juste prendre une petite douche et poser nos bagages et partir explorer la ville. Mais il a refusé de nous laisser prendre une douche et nous a dit de revenir à 13h. Hors les douches sont bien à distance des chambres, cela n'aurait dérangé personne, bref pas cool.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
28 kvě 2015
10.0

I loved staying here! The neighbourhood is great, lots of interesting pedestrian streets, and well connected to everywhere on the metro. We stayed across the hall from the reception area in an apartment called "108 min". It was incredibly clean, with a full kitchen and common area as well as computer. We stayed in a 4 person dorm which was small but well worth it as we had it to ourselves! Very secure entrance to the building and there are lockers. Staff was very nice! Excellent value overall.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
1 kvě 2015
7.7

Friendly staff who helped me greatly during my stay. Directions online to the hostel could be improved. Great location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.