Hostelworld.com

Camping La Sfinge

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 735 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 735 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.1
Camping La Sfinge Located at Localita Gea 5, La Spezia, Deiva Marina,19013, Cinque Terre.
Camping La Sfinge
Italy
Cinque Terre Localita Gea 5, La Spezia, Deiva Marina,19013
83% 735
44.2264120 9.5500588
Camping La Sfinge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2015
6.0
Přeloženo: Google

Bylo září, kdy jsem dorazil a raketoplán neběžel velmi často a byla to opravdu dlouhá cesta na vlakové nádraží chytit vlak do 5 vesnic. prádlo bylo směšně Over cen a malý trh byl otevřen pro velmi krátké hodin. Zaměstnanci byli milí, ale existují i ​​jiné důvody tábor mnohem blíže k terminálu. To by možná bylo dobré pro rodiny s dětmi výlet, ale není ideální pro někoho, kdo chce trávit většinu svého času v oblasti Cinque Terre vesnic.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • joyfreeone
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 zář 2015
10.0

I love this place! Still here as a matter of fact. I ended up taking an adorable cabin that was only a bit more than the little tent cabinas. It has electric, an outdoor kitchen, and plenty of privacy with a little deck and tall plants around it. Michela in the office has been so helpful also. She seems to be able to speak at least 4 lanquages! and having someone speak English when I speak no Italian really helps. She has gone out of her way to help me on several occasions - above and bey

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 zář 2015
7.7

For being a camping sight, the value for money was great. The bathrooms were not close to our little room but that was okay. I loved the small rooms we had and it was simple and sweet. The only problem we had was loud neighbors, including a little boy screaming "Nein!!" early in the morning. The campus was cool though, almost like it had its own little community.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 srp 2015
10.0

I enjoyed staying at La Sfinge very much.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • saribatiste
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 srp 2015
8.9

I loved my little tent and the bed was very comfy! I had to pay for two beds to get a tent, I would have been happy to pay for one and share with someone. Shuttle bus times are a bit irregular and it wasn't clear which type of bus would be collecting us from the station so when we didn't see one for an hour and a half, only regular buses, we assumed it was a no show and walked for 40 minutes with heavy luggage. Staff were very helpful and friendly, campsite was awesome. Would stay there again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 srp 2015
8.6

Nos ha gustado mucho el camping, el bungalow q cogimos estaba bien, calidad precio. Lo único un poco q, es el colchón q esta bastante desgastado y se clava todo. Por lo demás, bien comunicado por los autobuses q tienen en la zona para ir a la estación para poder visitar, en nuestro caso cinque terre. Sin duda, si alguna vez vuelvo, repetiría.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 srp 2015
7.7

Bei den Holzhütten könnte man noch Lampen aufstellen. Denn es herrscht Sturzgefahr

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
25 srp 2015
6.9

Easy access with the free shuttle. It's pretty rough if you are not packed for a camping trip and the bathrooms are really far from the tents.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 srp 2015
9.1

Bon accueil. Camping très sympa un peu isolé dans la nature mais pratique pour se rendre aux cinq terres facilement et gratuitement. Une piscine serait un vrai plus. Très bon rapport qualité-prix. Je le recommande.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2015
10.0

Je suis très satisfaite de mon séjour au camping la Sfinge. Le cadre était très agréable avec un personnel très accueillant. Les parties communes ( douches,toilettes ) étaient propres et bien entretenus. C'est un petit camping familial et chaleureux où je" reséjournerais "avec plaisir !.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.