Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Camping Internazionale Firenze

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 132 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 132 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Bulgaria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
9.1

Extremely polite staff at reception and great connection eith firenze by bus!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 srp 2017
10.0

Muchas gracias por hacer la estancia agradable. Muy simpáticos el personal del Restaurante y muy buena la comida. Muchas gracias al personal de la Recepción por su simpatía y resolver cualquier problema.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 srp 2017
8.6

Mi pareja y yo nos hemos hospedado 1 semana en una mini bungalows. He de reconocer que al principio no me gusto el sitio pero a medida que pasaron los días he de decir que la estancia ha sido muy tranquila y agradable. La ubicación a mi pareCer requiere de vehículo pero aun así hay un autobús que te acerca a Florencia a 1km del camping. Lugar muy tranquilo de bosque ya que se encuentra en una colina . Lo peor quizá el horario de la piscina, en agosto de 10 a 19h. Por lo demás cumple calidad-precio

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 srp 2017
6.3

The camp site was alright, nothing special. The prices of the market and the restaurant are ridiculousy high and they being really weird about that rule that u have to wear a swim cap in the pool. As you can buy swim caps in the market, I think this is just to make some extra bucks.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2017
9.4

I highly recommend this place! My stay here was relaxed and comfortable. The staff are helpful and kind, and the campground is pleasant to be in. The only detractor about this place is the distance it is from the city center (10 minute walk and 20 minute bus ride), but it's really not that bad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
1 čvc 2017
6.6

Camping Platz ist ok. Abzüge gibt's aber bei der lage. Wer kein auto hat muss immer erst einen Kilometer bis zur Hauptstraße gehen. Vorallem mit Backpack am an- und Abreisetag unangenehm. Außerdem ist das Camp verdammt steil mit vielen Treppen und Bergen. Desweiteren war die unterbringung im priv. Mobilhome nicht zwingend sauber. Viel Staub und nach dem Aufenthalt bin ich voll mit Stichen von irgendwelchen Tieren. Es gibt keine Zigaretten im Camp zu kaufen. Late check out war kein problem.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2017
9.7

El restaurante y lavadora son un poco caros, pero por lo demás fué TODO perfecto. Trato amable y cordial.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 čer 2017
10.0

Ottimo posto. Molto pulito ed economico

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čer 2017
9.4

We stayed there for 2 nights. Check in was prompt and the reception is occupied 24 hours. Had a good night sleep though neighbors were a bit noisy as you could literally hear every step your neighbor takes. However you can't beat the value for money. Pure nature feeling. The only downside is the shared kitchen: there are no essential things like enough forks or spoons (but plenty of knives...) or salt and pepper. These should be the minimum.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 čer 2017
8.0

El alojamiento es un poco lejos del centro de florencia, pero el bus que se dirige hacia el hotel no es complicado de coger. Buena relación calidad - precio. Recomendado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×