Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CaipiHostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 347 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 347 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.6
CaipiHostel Located at Av. Gomes Freire, 373, Lapa, Rio de Janeiro.
CaipiHostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20231012 Av. Gomes Freire, 373, Lapa
79% 347
-22.9099776 -43.1839728
CaipiHostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • boaslv313
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 srp 2016
7.7

Positive aspects: very kind staff, security and great location in Lapa. Negative aspects: the bathroom is often dirty, doesn't have paper to dry the hands and the trash cans inside the individual divisions are often full to the top. Also, one of the showers doesn't have hot water.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2016
6.6

Cold showers, cancellation without notice during events, and rollaway lockers. But the bar was good and the people were nice.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 kvě 2016
6.6

O hostel é bem localizado, mas a região é um pouco mal encarada à noite. Os colchões e os travesseiros do quarto feminino estavam um pouco encardidos, mas a roupa de cama fornecida estava limpa e cheirosa. A limpeza do banheiro ao lado do quarto feminino também deixa a desejar. No dia seguinte a responsável pelo café da manhã se atrasou e não ofereceram nenhuma opção. Tive que tomar café na rua porque não podia esperar. O hostel me atendeu pela localização próxima do curso que eu tinha que fazer

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 dub 2016
6.6

If you like cigarette smoke coming into your room while your sleeping then this hostel is for you. Music blasts late at night so you don't get a great nights rest. Also not a very safe neighborhood for female travelers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 dub 2016
9.1

my first time in a hostel but i really like if i come back to rio i stayed in caipi hostel i like that place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 dub 2016
8.6

O lugar é muito bem localizado, próximo da agitação da Lapa e por isso permite que você possa sair para conhecer a noite carioca, tudo andando a pé e sem maiores preocupações com o retorno pra casa. Fica relativamente próximo da estação de metro da Carioca e por isso fica fácil de conhecer a cidade. O ambiente do hostel é muito amigável, com bastante interação entre as pessoas. O único porém que posso ressaltar é quanto a questão da segurança, recomendo levar cadeado para trancar o armário.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2016
8.9

Banheiros sem água quente, ar condicionado com problemas. Ótimo atendimento.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 bře 2016
7.1

El hostel está bueno, el personal es copado, pero me parece que por el mismo precio se puede conseguir un hostel que incluya cocina.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2016
8.6

Bem localizado, ambiente bom, instalações boas... Porém o ar condicionado não funciona! Foi só o que me entristeceu :/ Mas voltaria com certeza ^^

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
5 bře 2016
5.4

Nice location in the historical center about a five minute walk to the metro. Comfy dorm beds. Other than that, the wifi was bad and the bathrooms are some of the worst I've seen as far as cleanliness. There isn't a kitchen and the atmosphere was pretty dull. I wouldn't stay there again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.