Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cadiz Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 1,272 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 1,272 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.1
Cadiz Inn Backpackers Located at C/ Botica 2, , Cadiz.
Cadiz Inn Backpackers
Spain
Cadiz Andalucia 11006 C/ Botica 2
86% 1272
36.5282086 -6.2899732
Cadiz Inn Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 srp 2016
3.7

No hay espacio suficiente para describir los problemas que vi. -Perdi 1 mañana debido a que me obligaron a cambiar de habitación para la ultima noche no podiendo acceder ala otra hasta la 1. -Colchones de goma espuma probablemente con pulgas - Baños casi siempre sin papel ni toalla ademas de sucios ya que no habia ningun tipo de barrera para la ducha -Una unica zona común cerrada durante toda la noche - No hay aire acondicionado, tenias que tener ventana y puerta abierta mas un ventilador..

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 srp 2016
7.4

Good hostel, with very convenient location 5 min away from train/bus station (easier when you carry heavy lugages...), and less than 10 min away from the beach. The staff is very nice and welcoming.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
10.0

Awesome staff and place, super friendly atmosphere and there's always stuff going on plus perfect location 👌🏻

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2016
8.0

Les seuls manques sont la propreté et l'utilisation des appareils dans la cuisine. Les lits que nous avions , les matelas sont à changer, les eempreintes des corps qui ont dormi dedans sont très présents.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
8 srp 2016
8.9

Staff were incredibly friendly and helpful. Location is great. Beds and pillows are not very comfortable. Rooms are hot in summer with no fan or air-conditioning.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
7 srp 2016
7.7

I got a little bit bad impression already from the start when the girl checking me in told me there would be no activities the coming days. No explanation to why. The people staying in the hostel was nice and they had a good vibe, but the room was so hot. The bed was really loud making a sound every time I turned. Nice cleaning lady trying to keep it clean, but as the facilities were older it might not be the easiest job. Would not go there again if I had another option.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 čvc 2016
6.9

Os quartos são simples, pequenos e abafados. O banheiro quase sempre estava todo molhado, com aparência de sujo. O terraço do último andar é bem legal e possui boa conexão Wi-Fi. Falta o clima de Hostel, mas pra quem está de passagem, o local é ok.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 čvc 2016
9.1

El lugar es lindo, está cerca de todo aunque Cádiz es pequeño así que todo está cerca de todos modos. Los baños son muy limpios y hay varios y todos son muy privados. La terraza es bonita y cómoda. Mi única crítica es que hay que comprar candado para usar los lockers y deberían ser gratis como en los hostels a los ue he ido.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola Patricia, gracias por tu amable comentario. Hasta la próxima. Saludos.

  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čvc 2016
9.7

Had a great stay at Cadiz Inn! Staff is very helpfull and know a lot about the city - rooms, bathrooms and kitchen are clean. The rooftop is very nice to enjoy a paella or sangria nights! Overall definitely very nice and will come back!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hello Yvon, thank you for your review, until next time. Best, SImo, manager Cádiz INN

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2016
7.1

Mauvaise publicité. Il n'y a pas d'air climatisé.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Salut Audrey, nous sommes desoles que tu aies pensé que nous avions de l'AC, je vais reviser les contenus que nous publions. A la prochaine. Simo, manager Cádiz INN

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.