Hostelworld.com

CabanaCopa Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 1,543 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 1,543 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.2
CabanaCopa Hostel Located at Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana, Rio de Janeiro.
CabanaCopa Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22011-100 Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana
80% 1543
-22.9628980 -43.1806468
CabanaCopa Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Olalo
  • Švédsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 dub 2016
8.6

Bra hostel fem minuter från Copacabana och en minut från metron. Vänlig, hjälpsam och engelskspråkig personal. Runkigt internet som bara fungerade ibland i receptionen. Spisen gick sönder och det tog flera dagar innan det löste sig. Allt som allt väldigt bra

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Bolivia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2016
8.0

Great Place!!! Loved the staff here!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
4.3

My stay was horrible in many ways! If you are lucky you end up in the new part of the building if not it's like a sauna where the toilet is under the shower! The breakfast is so poor that I would be ashamed to serve that if it would be my guests. Out of security reasons they force you to wear a bracelet. Wifi doesn't work properly! They refuse to change the A/C! I was sick and had to life with the settings they put for every room! Staff is rude except Leo is great!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2016
8.6

Excelente localização tudo funciona muito bem recomendo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
6.0

Hostel sem segurança alguma! Passei 2 noites e em uma delas, houve 2 furtos no meu quarto. Quando questionei na recepção, me falaram que não podiam fazer nada. A descarga do banheiro sempre estava entupida.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 dub 2016
6.0

Water pressure in showers is rubbish. WiFi doesn't work in bedrooms and plugs in bedrooms don't fit UK adaptors so could go only charge in reception. Atmosphere was a bit limp not helped by reception/bar closing at 10.30pm!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
2.0

Awful hostel, do not stay here. They put a known thief into my room, who then proceeded to rob me of £300. Avoid this dirty hostel at all costs.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
6.9

Fiquei na área nova do hostel e estão de parabéns pela organização. A limpeza dos banheiros coletivos é feita diariamente. Entretanto, nos quartos com suite, não há esse serviço. Sugiro que deixem pelo menos em um rodo para que o pessoal do próprio quarto faça essa limpeza. Em relação ao ar condicionado, poderiam deixar um controle em cada quarto, ou algum tipo de alteração pelos próprios hóspedes.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • p3p3
  • Argentina, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2016
8.9

Es un lugar muy agradable, cerca de la playa y tiene muchos servicios a su alrededor muy seguro y el barrio donde se encuentra muy tranquilo. como punto negativo diría 3 cosas el agua de la ducha del baño que nos toco era fría ya que saltaba la térmica para que salga caliente, los recepcionistas de la mañana tenían muy mala onda nada que ver con las chicas que estaban a la tarde, la señal de wifi diría que era buena pero no excelente se caía. En aspectos generales la pase muy bien recomendado

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2016
10.0

I love this hostel .. Near Copa and the Metro, clean at all times, staff very friendly, personable and knowledgable, breakfast excellent,the environment/atmosphere superb... I will be back !! This was my dream vacation and the staff helped to make it a fantastic experience ...Danielle, Maria, Leo, Taynah, Diego .. thank you all for creating such a nice experience for travelers. I had a blast .. Rocco/Malachi - Puerto Rico

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.