Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Caballo Loco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 335 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 335 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • vinicius_bpm3580
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
5 zář 2017
9.1

Equipe muito atenciosa e prestativa, quartos arrumados com armários de bom tamanho. Localização muito boa.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • EDGARD1
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 srp 2017
7.7

Muito bom

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • SKINNEDR
  • Kostarika, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
23 čvc 2017
5.7

It is just am average place, nothing special. Bathrooms need improvements. WIFI is awfull, breaker is awfull.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2017
6.6

Even if the location is great, and the staff very nice and friendly, we didn't like our stay there. The hostel was so cold we had to wear jacket in the living room. The wifi was non existent ! (Not a single connection despite trying for 2 days). The bathrooms were clean but there were only 2 showers and toilets for all the girls. The bedrooms were spacious, but the light is so insufficient you need your phone during the day...

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
17 čvc 2017
8.9

Amazing Place!! if i ever go back to MVD i'm certainly staying there! Awesome Staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 čvc 2017
10.0

Pretty place with nice common area, they have a pool table, a bar and a smoking area. The bar closes at midnight, which I think is too early. People there are very friendly and I have met great people while there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2017
9.1

Foi uma ótima experiência! O local é super bonito, muito bem localizado, limpo e seguro. Atendimento é muito simpático. Poderia ter mais banheiros disponíveis. O café da manhã é honesto, padrão de hostel... poderiam incluir frios.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • pipipou
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čer 2017
10.0

Fui con un grupo de amigos y nos pareció excelente, lo recomiendo 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
3 čer 2017
7.1

It was fine. Not many people. Most people spoke Portuguese and not Spanish lol. Not sure if just because off season. But nothing special and a bit expensive. Seems like there aren't many choices in Montevideo though. It was fine.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
19 kvě 2017
9.7

Very nice hostel! Good mix of ages of guests in the hostel. Very clean bathrooms and attentive staff. Recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×