Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buonanotte & Buongiorno

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 337 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 337 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 zář 2017
9.4

Nous avons été très bien reçues. Sourires, explications concernant les sites à visiter sur Naples et ses environs et petits déjeuners pris avec d autres personnes. Logement calme et terrasse ou l on a pu prendre un ou deux repas avec vue sur la ville.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 srp 2017
10.0

Een absolute aanrader!! Bij aankomst was de eigenaar zelf op vakantie. Ondanks dat legde hij via de whatsapp alles uit en vroeg regelmatig of alles naar wens was, gaf ons tips om te gaan eten en hoe we ergens konden komen. Zijn collega die wel aanwezig was, was net zo: een hele leuke dame die voor een 'homelike' sfeer en een goed ontbijt zorgde. Kamer was super: schoon, netjes. De locatie is overigens ook een aanrader: naast de funicolare met een prachtig uitzicht over de stad! Zeker doen!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 srp 2017
9.7

While the location isn't totally ideal (it's on top of a very steep hill), the funiculare makes the trip easy as long as you do it before it closes. The host Andrea is a wonderful spirit, who will happily give you recommendations for things to do, places to eat, and adventures to take. He recommended a walk on the Amalfi coast with the most beautiful views, restaurants with good food in areas of the city you wouldn't think to go to, and activities you might never learn about on your own.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2017
9.7

Very nice stay in a cool place. The host and his collegue have been more than just friendly and polite. The hostel is close to the funicular (cable car) station so it's easy to get around the town. We enjoyed our stay so much.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 srp 2017
9.4

Sehr sympathisch, freundlich, gute Lage, sehr behilflich für Tipps in Neapel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 srp 2017
7.7

Die Unterkunft ist gut zu erreichen und der Gastgeber war sehr bemüht. Wir hatten eine schöne Zeit in Neapel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2017
10.0

Excellent!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2017
9.1

Accueil très chaleureux, emplacement facilement accessible du centre dans un quartier tranquille avec vue superbe sur Naples. Chambre individuelle, petite mais avec le confort et très propre; Andréa et Chiara ont été très accueillants, attentionnés et donnant de très bons conseils sur les visites à faire. Excellents capuccinos du matin ! Très bon souvenir du séjour.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2017
7.7

My friend and I stayed here. Our hosts were very lovely. They were helpful when we had questions and conversational during breakfast. They were flexible for check-in when our trains were late and let us leave our bags at the apartment when we were taking a night ferry. My friend in particular did not like that we were located on a hill. While there is public transportation to take you up the hill, the price can add up depending on how often you use it. If you don't mind stairs, you'll be fine.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2017
10.0

Very clean and confortable, great location and fantastic host. Thank you very much!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×