Hostelworld.com

Bungalow Bay Koala Village YHA

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 201 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 201 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.1
Bungalow Bay Koala Village YHA Located at 40 Horseshoe Bay Road, , Magnetic Island.
Bungalow Bay Koala Village YHA
Australia
Magnetic Island Queensland 4819 40 Horseshoe Bay Road
75% 201
-19.1186619 146.8609106
Bungalow Bay Koala Village YHA
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
10 kvě 2016
9.1

Loved this place!if u don't want a party scene like base hostel.they have a small bar and a chilled out vibe with games going on everynight.trivia,pictionary (hilarious) jenga,coconut bowling,sangria night.bean bags. Daily feedings for the rainbow lorikeets!next door to koala park. 'earth hour' where they switch off wifi.accommodation great,although got woken up every morning at 7 by drilling right behind huts and the birds in the koala park.5min walk to beach where most places to eat on island.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
6.9

Please look a the guest in front of you in the reception instead of making us wait while you answer the phone or work in the computer. It happened to me every time I went to reception and once I got ignored by two receptionist at the same time.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
6.6

The staff was rude and didn't care at all. The hostel was nice though

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 úno 2016
6.3

This has the potential to be such an amazing place! We loved our private little hut but the bathrooms kept flooding and did not feel very clean. This may be fixed by now but in February when we were there it was a major issue. But overall not bad at all!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 úno 2016
8.3

Great hostel! Loved the birds and wild life. Only bad thing I would have to say is the wifi is crazy expensive. 2.00$ for 30 minutes.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 led 2016
7.4

Nice for one or two nights!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 pro 2015
7.4

I found the hostel to be incredibly beautiful but I was slightly disappointed with the staff. They seemed disengaged and not particularly interested in interacting with the guests when making enquiries. This was a little disappointing as I was visiting during the season and hoped for a home away from home. Otherwise the hostel itself was amazing!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 pro 2015
7.7

Don't do the wildlife stuff - totally overpriced

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.