Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bulovic Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 220 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 220 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.8
Bulovic Guesthouse Located at Zagrebacka 23, , Split.
Bulovic Guesthouse
Croatia
Split +385 916056328 21000 Zagrebacka 23
89% 220
43.5078611 16.4425312
Bulovic Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • rthomas30
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 zář 2016
9.4

Really enjoyed our stay here - location was great, beds were really comfy and the air con was a life saver. Would definitely recommend to anyone staying in Split.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
23 srp 2016
10.0

We had a fantastic 2 night stay here. Upon arrival we got the best welcome and brill end advice about what to see and do. The bathroom was so spacious and clean (nearly as big as the bedroom!). Great location! I would highly recommend this guesthouse to people of all ages!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 srp 2016
10.0

Excellent location and very clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2016
6.0

Anders dan vermeld op de boekingsbevestiging bleek de badkamer gedeeld te moeten worden met de andere gasten. Verder erg vriendelijke gastvrouw.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2016
10.0

Owner was very friendly supplied us with a map and where to get the best traditional food at a great price

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 čvc 2016
9.1

The owner is fantastic, she was really nice with me and my friends. We felt super welcomed and everything was clean and nice. Great experience, I would definitely come again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
8.9

위치는 좋았음 리바거리와 버스정류장에서 걸어서 5분정도. 호스트도 친절하고 요리도 가능하고 다 좋았으나 4층 건물에 엘레베이터가 없어 아쉬웠음

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2016
9.1

Pour le prix, que demander de mieux.... Au centre ville, pas cher, hôte sympathique, vraiment bien. J'y retournerai sûrement!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2016
10.0

Very close to ferry port! Across from old town market - lots of access to fresh food. Around the corner from waterfront restaurants and bars. Very clean, bright, nice space. Very gracious host.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
18 čer 2016
8.3

Host was friendly and recommended and awesome place to eat. It's her place so it's clean and got all the facilities. 5 minute walk to the stations. There's 2 rooms, so don't go there hoping to meet many people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.