Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buenos Aires V&S Hostel Club

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 230 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 230 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 zář 2017
10.0

Superbe Auberge, très bien placée, propre et avec un personnel toujours à l'écoute.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
5.1

Staff needs to be more considerate to clients, they didn't have the change, didn't want to respond my questions when I asked for instructions (telling me to 'come back later'), they we're really lazy and treated me badly! Reception closed after 19PM. Everything was really old, the elevator was at least 40 years old and the plumbing system was horrible. I could hear everything upstairs, even when someone opened the sink.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • mpakkhio7598
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 srp 2017
9.1

Struttura in buona posiziome rispetto alla stazione retiro e il centro. Staff gentile, simpatico e molto disponibile che ti fa sentire a casa. Buona colazione. Unica cosa da migliorare una reception con orari un po' piu' lunghi.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola Marco Que bueno que habias gustado el hostel Muchas gracias por valorizar el desayuno

  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2017
2.0

La verdad no recomiendo para nada este hotel Llegamos y teníamos ocupada la habitacion aun reservando un mes antes, un desastre falta de organizacion total y cero disponibilidad a solucionar nuestro problema

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola. lamentamos mucho lo sucedido con tu reserva. Por un error involuntario, no estaba registrada la 1ra noche de tu reserva. Por esta equivocación te ofrecimos, sin cargo alguno, un hotel a solo 2 cuadras de nuestro Hostel . Ademas de devolverte el deposito abonado y pagar el taxi de este traslado. Que pena, nos propusieras como única alternativa, que abonemos toda tu estadía en un hotel de 4 estrellas Fue por eso que solo pudimos devolverte el deposito + el traslado a este hotel en taxi.

  • jacksteven7
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 srp 2017
6.6

Camarotes con poco espacio entre pisos

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola. tu reserva fue realizada en una habitación compartida con camas estilo cuchetas . te hospedaste 5 noches con nosotros. Que sorpresa tu comentario. lastima que no nos comentaste nada mientras estuviste hospedado podríamos haberte ofrecido una habitación con camas individuales. Para la próxima !!!

  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 srp 2017
8.6

Had a great stay here, booked a 4 bed dorm And ended up just us 2 and we had an ensuite! Staff were friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi there Miss Salamonsen, hope you're doing fine! We're glad to know that overall you enjoyed your stay with us in the femenin room. It was a pleasure for us to meet you and help you out the best possible way! Thanks for your review and safe travels!

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 srp 2017
9.4

Great hostel in good, safe area. Staff are good and helpful even though not 24hrs. Short walk to ferry and great food!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola Marshall Hope you're doing great! Thank you so much for your review. We're glad to hear that you had an awesome stay with us during your 5 days! It was lovely to meet you and make sure you comeback anytime soon, cause our doors will be always open for you! Safe travels & enjoy!

  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2017
7.7

El hostel está muy bien ubicado y la limpieza estuvo bien. Lo único que no me gustó es que las almohadas tenían bastante olor y no había jabón de tocador en el baño. Lo demás me gust´ó, muy buena la atención y excelente ubicación.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola Ana! Muchas gracias por tus commentarios,que bueno sentir que nuestro hotel tiene una buena atencion. Que lastima que no nos contaste nada por lo de las almohadas. Lo hubieramos solucionado immediatamente.

  • flavianams5681
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 čvc 2017
6.9

Nossa experiência não foi boa. Chegamos ao Hostel às 3 da manhã e, como NÃO HÁ RECEPÇÃO 24 h (o que é uma grande desvantagem), a porta estava trancada e quase ficamos sem ter onde dormir. Se a comunicação por email tivesse sido mais clara e eficiente (mandei vários emails e fiquei semanas sem resposta), todo o stress que passamos teria sido evitado. Para quem reservar suíte é bom confirmar, pois o nosso banheiro, embora exclusivo, era no corredor (sem sabonete e papel toalha, é bom ir prevenido)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 čvc 2017
8.3

Todo tal cual como me indicaron. Ningún problema

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×