Hostelworld.com

Budgett Hostels

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 223 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 223 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 7.4
Budgett Hostels Located at Rademarkt 3-3a, , Groningen.
Budgett Hostels
Netherlands
Groningen 9711 CS Rademarkt 3-3a
83% 223
53.2158116 6.5713369
Budgett Hostels
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2016
7.7

The twin rooms are tiny, you can hardly turn around in the shower, but good location and value for money.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 dub 2016
7.4

Not the most comfortable beds. The smallest shower i've ever seen. You need to bring your own padlock to the lockers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2016
7.1

Hallo Ihr Lieben ! Gerne würde ich Euch bewerten, aber ihr habt mich ja nicht haben wollen! Wahrscheinlich war ich Euch zu alt für ein Hostel? Ihr habt mich in das "Martini" gesteckt - ging so. Liebe Grüße Martina War nur wegen der Bowie Ausstellung in Groningen. Schöne Stadt.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 bře 2016
8.9

Great location, easy to find, free car parking nearby.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 úno 2016
9.7

Perfect location and really friendly and helpful staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 úno 2016
8.3

Peu de touristes à cette époque le chauffage manquait cruellement pendant la nuit

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 úno 2016
5.7

Das Zimmer ähnelte einer Zelle, es war dunkel, es gab kein Tisch, keinen Stuhl, kein Bild an der Wand. Der Ausblick aus dem Fenster ging in einen vermüllten Hinterhof mit Treppen, es war sehr dunkel. Im Bad konnte man sich nicht drehen, es gab Silberfischchen als Mitbewohner.... Die Lage war natürlich unschlagbar! Auf die Frage nach Aktivitäten und Tipps an der Rezeption würden wir auf die pcs hingewiesen an denen wir uns Infos holen können.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 led 2016
6.0

Sure, it was off-season, but the way this hostel was being handled was bizarre. At my arrival a note on the door told me to check in at a different hotel, which was connected with the hostel through their bar. The place was completely empty the whole time I was there, no staff to be seen, only one other guest. My room was clean and well-kept, except for a grainy feel to my sheets, but the bed was comfortable. Waited for breakfast from 7:45-8:30 - it never came (paid +€7.50!). Very unwelcoming.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • travelingwilbury
  • Austria, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
24 lis 2015
8.3

Just a table and some chairs were missing in our two-person-private-with-bathroom. The bunchbeds are comfortable. The bathroom was very clean. Recommended!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 lis 2015
7.1

Bathrooms were too small but I see the financial benefits were the number one reason.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.