Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Budget B&B Aelbrechtskade

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 67 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 67 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 zář 2017
9.7

Eine sehr empfehlenswerte Übernachtungsmöglichkeit in Rotterdam. Gutes Preis Leistungs Verhältnis, sauber und Innenstadt nah. Aber sehr ruhig. Nur zu empfehlen !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 srp 2017
9.4

The place its a small apartment in a building so i had a little problem to find it. But this was well balanced with the fact that the owner Mr Martin was really kind and attentive, the room comfortable and clean, good wifi and a nice bathroom. Also i had the kitchen at my dispose to have the breakfast with bread, juice, milk, cereal and fruit. Mr Martin gave me a map and showed me the nicest places to visit in Rotterdam, patient and polite. Great price. I would stay again for sure, thank you:)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 čvc 2017
8.6

Very good private room, a bit far from the city center. The owner lend me a bike so I could discover the city. Because it's not a hostel, there is not atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čer 2017
9.7

Martin was most helpful when we were suddenly in a difficult situation because of mistake regarding dates. Thank you so much!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2017
9.4

Alles super

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2017
10.0

very nice place to stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2017
10.0

Appartement mit schöner Aussicht nicht weit vom Stadtzentrum in Rotterdam. Um den Radweg R12 zu erreichen muß man nicht weit umfahren und das Fahrrad war sehr sicher untergebracht.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2017
9.7

Hat mir sehr gut gefallen!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2017
9.1

Eine Freude, bei diesem Vermieter zu Gast zu sein. Herzlichen Dank!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×