Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Budapest Budget Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 552 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 552 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Niamhmccarthy1994
  • Irsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čvc 2017
6.3

Staff were friendly and nice! But very far ot from everything

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
15 čvc 2017
6.6

Zero atmosphere. Shower had dead flies all over. Staff hit on me at 1 AM after check-in and suggested to come upstairs. Renting lockers or fans were big extra fee - and the window was stuck closed for a day. Otherwise the kitchen and room were clean and it was a calm hostel, not loud from the street. Close to the tram and supermarkets. A decent stay for two days but been to better hostels in Budapest.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čer 2017
9.1

Ein schönes ruhiges Hostel, etwas außerhalb der Innenstadt, in einem Wohngebiet gelegen. Es war alles sehr sauber und gut gepflegt, und die Mitarbeiter waren sehr freundlich!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
16 čer 2017
7.1

The bathroom is not really clean and so is the kitchen, which is also barely equipped-nothing for persons who want to cook.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
10.0

Very well maintained and good place!! The staff here help you whatever you ask them. And surely value for money!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • stirezxq
  • Švédsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
16 čer 2017
8.0

Bra ställe att koppla av på 👍 lite långt från centrum men ligger precis brevid Europas bästa hamburgehak (black cab burger) så det spelade ingen roll.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • dianadaniela098026
  • Panama, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 kvě 2017
8.6

I got a private room for my self. Rooms and all areas were clean and it is easy to get around from the hostel and close to it they were coffee shops, grocery store and restaurants. Staffs was very nice and helpful. I enjoyed estaying here.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 úno 2017
7.7

+ Good room. Clean and comfortable. Friendly staff. - Terrible internet connection.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your feedback! We are happy to hear that you liked your stay in our Hostel. The wifi needs to be restarted sometimes if you let my colleagues knows about it they take car of it. Best regards!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.