Hostelworld.com

Broadway Hotel n Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 4,218 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 4,218 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.1
Broadway Hotel n Hostel Located at 230 West 101 Street, Broadway, New York.
Broadway Hotel n Hostel
USA
New York New York 10025 230 West 101 Street, Broadway
78% 4218
40.7979733 -73.9700138
Broadway Hotel n Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2016
6.0

One guy came several time at 4h in the morning in my room to finally install himself at 4h30. I think the receptionist was totally lost. Noise also to sleep peacefully

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 kvě 2016
4.6

REFORA GENERAL, ACCESO A INTERNET, COCINA ADECUADA, BANOS NUY VIEJOS, SIN PERCHA DONDE COLGAR LA TOALA O ROPA MIENTRAS TE DUCHAS

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 kvě 2016
8.3

The bathrooms smelled gross..couldn't bring myself to use them. The whole lobby area looks great but the room was not what I expected. I've stayed at better hostels for less.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2016
8.9

Nice hotel with great location. The staff was really friendly and helpful. Overall we had a good stay. Only complaints: the room is a bit noisy and the curtains don't block the light very well.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2016
8.9

Dejligt ophold, vi sov i køjesenge og havde et værelse for os selv, vi havde udsigt til rustik væg og duer men det var skønt da vi kun var der for at sove, der var rengjort hver dag og rene håndklæder hver dag,sødt og hjælpsomt personale og god atsmofærer dejlig opholdsstue og man har mulighed for at møde folk at snakke med hvis man vil.Hvis vi sku klage over noget eller komme med kritik så var det kun at der godt ku mangle en stol på værelset og så manglede der håndsæbe på toiletterne 2 steder

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2016
8.6

Great for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2016
10.0

Tienen un staff increíble, son los mejores. I stood first at a double room and it was great then I stood at a private double room and it was awesome too! I love the staff the are great !!! Love them all !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
8.0

Fue confortable, lo unico es que no hay cobijas, y el cuarto estuvo bastante frío. de resto todo bien,

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
5.4

- Too much dirty in common areas - Towels are not changed daily - Room without an wardrobe - We stayed three days without hot water - The housekeeping left the room door open day after day In short, we paid for what we have not received: a complete disaster.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 dub 2016
5.1

Some staff at night were unprofessional and quite rude. There was lack of communication between staff during the day (who were quite helpful) and the night. The boiler was not working, so no hot water and the room super cold. It is understandable this things happen but the night staff was unable to provide even blankets for the cold weather, unbelievable!!! Not even some towels to cover up! Nothing! And quite rude. After I complaint days after again about it, finally they gave us blankets. Awful

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.