Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Broadford Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 688 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 688 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.4
Broadford Backpackers Hostel Located at High Road Broadford Isle of Skye, , Isle of Skye.
Broadford Backpackers Hostel
Scotland
Isle of Skye IV49 9AA High Road Broadford Isle of Skye
76% 688
57.2443689 -5.9127473
Broadford Backpackers Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
8.9

Nice place and nice people to meet. The staff is really helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2016
8.6

Nice place, nice people

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 srp 2016
7.7

Dommage que le wifi soit si lent , autrement tout est correct.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 srp 2016
8.9

Great atmosphere, lounge room to chill, it feels like home It gets cleaned everyday and the kitchen is good Lots of hiking routes near the hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 srp 2016
7.4

Chambres correctes, rien à dire. Sdb propre mais si qqes dégradations étaient à voir ( pommeau cassé, pas de paterre partout) Par contre, cuisine bien équipée mais sale (sol, poubelles..)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 srp 2016
8.3

Nice and helpful staff and very calm room!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2016
5.7

Les points positifs: la disponibilité du personnel qui fait ce qu'il peut avec ce qu'il a, le calme global. Sinon la propreté est limite (douches et WC sont propres, mais le reste non, notamment les moquettes des communs très sales). Le ménage de notre chambre n'avait pas été fait (canette de bière sous le lit). Le matériel est vétuste (les frigos notamment). Il n'y a pas assez de WC (dont un qui ne ferme pas!). De plus il n'y a des lavabos que dans les WC, La literie est mauvaise. Très

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 čvc 2016
8.9

Personnel très disponible et bon accueil !!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2016
8.3

I really enjoyed my stay at the hostel, if I visit Skye again , I would be happy to stay at the backpackers hostel. Sandra McColl

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
24 čvc 2016
9.7

It's tucked behind another company but the signs make it easier to find. Upon entering, I found it warm & inviting. The common room was one of the nicest I've seen in my 6 weeks traveling. My room had a sink and there were multiple toilets & showers on the same floor.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.