Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bowden Court

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 258 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 258 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 6.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
8.0

very good location, but a bit noisy and not that clean. Good value for money though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 bře 2017
10.0

Nice accommodation. I have enjoyed my stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 bře 2017
7.4

i enjoyed staying at bowden. there was a good atmosphere. breakfast was good & other meals good value. there was nowhere to make your own tea/coffee or cook.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
4.0

Staff so bad, place nothing like we were led to believe. Actually ended up finding another place to stay. Will not be using your service again anytime soon because of how bad the service there was. Not good for your app's image either, even though your app works well.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
9.4

Me pareció un buen lugar, a pocos minutos del metro y de supermercados:)... El ambiente muy acogedor y los chicos de recepción muy atentos !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ormnia
  • Thajsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 pro 2016
8.9

I booked the room in 23 Dec 2016 : Clean room Friendly staff Breakfast included start at 9.30 24 hours services Easy to find Near the shops Poor shower room and dirty share toilet

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 lis 2016
8.0

很多西班牙人的一家hostel,他們多數是去工作跟唸書,一住都是好幾個月。員工沒有告知所有房客平日都有包早晚餐,所以住到第三日室友跟我說我才知道,在英國包早晚餐其實很划算

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.