Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Botanic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 50 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 50 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2017
6.9

We went for Carnaval, so obviously prices were jacked up. I don't know how much it is normally to stay there, but for how much we paid, I would have hoped for better service. I booked for two nights, and they had us move to a different room the following night. The breakfast is really basic; bread, ham, cheese and really concentrated juice. Bathrooms are fine but bring flip-flops. The feminine and mixed dorms are pretty packed but beds are stable and comfortable. Cool place, but needs some TLC.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
31 led 2017
9.7

Excelente hostel! Lindisimo, tranquilo, limpio. La zona quizas algo alejada de las playas pero el barrio es hermoso. Aprovecho para mandarle un saludo a Natalia que es una divina y a las chicas que sirven el desayuno! Nos trataron muy bien! Gracias Botanic!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 led 2017
9.1

Muy lindo lugar, y la gente super amable. Para ir a la playa o al centro debes tomarte un colectivo, pero paran todos en la esquina del hostel. Bastante accesible

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 pro 2016
10.0

Excelente, cumplieron con lo que reserve, todos los empleados son muy amables, tuve una muy buen experiencia al hospedarme aquí, limpio, seguro todo muy bien

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
8.9

As instalações são agradáveis, o quarto de 4 camas misto onde fiquei é um pouco apertado e o chuveiro tem a temperatura oscilante. A limpeza é bastante boa, os funcionários são ótimos, muito solícitos. Seria bom se o café da manhã incluísse alguma fruta.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
22 říj 2016
10.0

Um lugar ótimo, super limpo. Os staffs são muito simpáticos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 říj 2016
9.7

Excelente hostel, staff, limpeza e acomodações. O café da manhã é simples. A localização é ótima apesar de longe do metro tem muitas linhas de onibus!!! Super recomendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 říj 2016
10.0

Gente, este lugar é o máximo! Adorei tudo tudo tudo. Excelente localização, tem ônibus p todo lado o tempo todo, o bairro é fino de mais, bares legais com preço bom ( para aquele dia que vc não vai se jogar na Lapa). Outra coisa os funcionários são umas gracinhas, principalmente, a Natália da " recepção" e da senhora da cozinha e limpeza que não me lembro o nome ela negra cabelo curto simpatissima, que é de São Paulo filha de mineiro com Bahiana. Agora o nome dela... Me fugiu. Amei, amei

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.