Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bossa in Rio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 279 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 279 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 bře 2017
8.9

침대도 시트도 깨끗하고 좋았어요 조식도 다양하고 체크아웃하는날엔 새벽일찍 나갔더니, 주인아저씪서 친절하게 계속 챙겨주셨어요 위치도 라파, 센트로에서 많이 멀진 않았어요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2017
8.9

Une super auberge ! Bien placé au milieu de Santa Theresa. Qui clairement est un de mes quartiers préféré de Rio. Depuis l'auberge, on a une vue superbe sur Rio. C'est calme ça fait du bien. Pis sinon tout est propre. Rien a redire. Personnel super a l'écoute et tous bilingue. Bref je conseille !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 úno 2017
9.1

The hostel is really nice, spent there 5 nights in total, one night for carnival which was crazy expensive for a 10- bed dorm but i guess thats the same everywhere in the city for carnival. The hostel is well equiped, staff is really nice and helpful and the location is very good to explore the city! Would definitely come back!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • leandraticianel
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 úno 2017
8.3

O Bossa in Rio está localizado em um lugar ótimo em Santa Teresa. Os funcionários são super prestativos e legais. O café da manhã é ótimo e o ambiente é limpo. Me hospedaria lá novamente!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
9 led 2017
9.1

Das hostel ist sehr zu empfehlen! Sie spechen gut englisch,das frühstück ist top! Wir hatten ein privates DZ mit privatem bad & klimaanlage! Als wir ankamen war unser zimmer sehr schmutzig, der boden nicht sauber, in der dusche und bad hatte es noch haare, und die bettlaken hatten auch überall haare, die kissen sollten dringend ausgewechslet werden, sie stinkten nach schweiss!!Jedoch pluspunkt,unser zimmer wurde jeden tag gereinigt! So war es ab dem 2ten tag sauber!Küche& wäscheservice vorhanden

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • nandaju8377
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 led 2017
10.0

A wonderful hostel with extremely helpful staff. It has a nice and chilled atmosphere and delicious breakfast. I loved it and for sure recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 32 Recenze
31 pro 2016
8.6

Great wifi, amazing breakfast, very friendly and helpful staff who speak great English. Facilities could be improved - our bathrooms had quite dodgy locks and no lights at all. Location was the main downside - we don't mind walking up the hill, but did feel like an unsafe area especially at night time. Overall would recommend!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 pro 2016
9.4

Tolle Mitarbeiter, toller Ausblick, toller Service WLAN-Empfang im 10 Bett Zimmer dürftig

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
28 pro 2016
10.0

I had the best time in this hostel, and loved being in Santa Teresa! Rio is so much more than beaches and this is perfectly placed to explore everything. Also the staff were just amazing, so thank you to everyone who made me feel so at home!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 pro 2016
8.9

Excelente estadía en Bossa in Rìo, el lugar es muy agradable una casa bellìsima, las habitaciones son muy lindas y limpias. El desayuno es muy completo, y la atención es realmente excelente. Lo mejor: La predisposición y buena onda de la gente que trabaja en el hostel. Lo peor: La ubicación y el barrio son buenos, pero si tienen problemas para caminar no lo recomiendo ya que las pendientes para ir o volver del hostel son muy dificultosas. Por todo lo demàs RECOMIENDO 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.