Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Borders Beyond

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 623 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 623 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • jonygarcia16187501
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 srp 2017
8.9

Si querés conocer lo más característico de nueva Zelanda, reserva en otra ciudad pero si vas a auckland este hostel cumple con lo básico bastante bien

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2017
5.4

Cleanliness was poor especially in toilets and showers....wfi didnt work in bedroom. General repairvof the place was poor.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
4.9

On doit payer l'eau chaude 50ct pourb 6mn de douche et on vous prend 5%sur la totalité de votre séjours avec la carte alors que sur le site on vous donne le prix avec toutes les taxes Les douches et les toilettes sont vraiment trop près de la cuisine et de la salle commune il n'y a donc aucune intimité. La cuisine et la.salle à manger sont sales et le mobiller très vétuste voire dégradé. LE personnel est sympatrique et accueillant.l"ambiance est bien aussi.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi Thank you for your comment. The shower price is in the hostel description, it is not a hidden fee. As for the card fees they apply only for credit card and overseas and it is displayed in the office. Regarding the layout of the building , unfortunately we cannot change it without rebuilding the house. Have a good and safe trip.

19 bře 2017
6.9

Have stayed here a few times and if you are working or just need a bed it's great value for money. If you are looking to socialise and meet people it's not so good. The common area is dingy and you have to pay for hot showers which lead right into the kitchen/common room. Lots of long term stayers so can be hard to break into the groups that already exist. Not a bad place but not great if you've just arrived in NZ. Good location by ponsonby and K road.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 bře 2017
7.4

Too many people living there and more than 80% is french, maybe is not a good idea if you dont speak french

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 bře 2017
8.0

Sehr viele Franzosen, die meisten haben einen Job und sind dort schon länger. Freundliches Personal, große offene Küche, Zimmer sind gut und es dauert max. 30 Minuten ins Zentrum

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 bře 2017
8.9

Petite auberge très bien située et où il fait bon vivre. Néanmoins, il faut fournir un cadenas pour les casiers dans les chambres et la machine à laver ne lave pas très bien et abîme les vêtements. Heureusement l'atmosphère conviviale permet de vite oublier ces désagréments.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2017
6.6

以法國人為主的旅舍,床位較小,衛生普通。 附設停車場且鄰近Ponsonby,走至Down town僅30分鐘,位置方便

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.