Hostelworld.com

Bob's Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 2,072 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 5.8
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 2,072 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 5.8
  • Zařízení 6.0
Bob's Youth Hostel Located at Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG, Amsterdam.
Bob's Youth Hostel
Netherlands
Amsterdam 1012 SG Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG
69% 2072
52.3755598 4.8922848
Bob's Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Fanato89
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 dub 2016
6.0

Just good for sleeping..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2016
6.6

Bon hotel bien situé. Pas de lumière et problème d'évacuation dans la douche. Aucune intervention de la part du personnel malgré le signalement du problème dès le premier jour (séjour de trois jours).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 dub 2016
4.6

Muy sucio, las camas muy viejas, el personal nocturno té trata mal ..

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Alex1992
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
6.6

They woke us up at 1am to move us to another room because they made a mistake. They didn't care at all. Hostal lounge is cool and comfty but the rooms are really dirty. I wouldn't come back here.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
7.1

Not very clean but great location and really nice people

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
7.1

Très bonne auberge, chambre spacieuse et agréables. Très bon emplacement vraiment parfait. Cependant il faudrait que l'homme d'origine indienne a l'accueil soit un minimum professionnel car son attitude est extrêmement désagréable (pas un sourir, il balance les billet sur la table , il n'essaye pas de se faire comprendre plus que ca, point très compliqué lorsque nous ne parlons pas bien l'anglais.) Hors mis ce point - très - négatif, je conseille complètement cette auberge à tout visite

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 dub 2016
4.3

We were disappointed about this hostel in general : there is no kitchen, the light in the toilet was off for 4 days because nobody fixed it, cleanliness is not one of their strong point, doors creaks and slams loudly. Be careful because the hostel is divided in two parts and one is located next to a strange bar in a street behind the main building. There is one good point, it's located close to the center, bars and the red light district.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 dub 2016
6.0

Dirty and uncomfortable, both physically and in the general vibe. I had some booking concerns and changes before arrival, and they were incredibly helpful over email, but all 3 receptionists I encountered were rude and impatient. Just really bad vibes, and I didn't feel like my belongings were safe. It was close to central station and I really only needed it for the night, but it was 20 USD for a pretty gross experience.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
3.4

Abbiamo soggiornato nostro malgrado in questo ostello. La prima notte 17 aprile 2016 al risveglio la brutta sorpresa...ci avevano fregato, avevano rubato tutto , soldi telefoni occhiali tablet. Da parte del personale nessuna considerazione. Pessimo posto pessima organizzazione....

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
8.0

Nice place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.