Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bob's Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.7
Dobré 2,591 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.4
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 6.6
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.6
ZAREZERVOVAT
6.7
Dobré 2,591 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.4
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 6.6
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.6
Bob's Youth Hostel Located at Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG, Amsterdam.
Bob's Youth Hostel
Netherlands
Amsterdam 1012 SG Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG
67% 2591
52.3755598 4.8922848
Bob's Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 led 2017
8.3

地理位置方便,价格便宜,设施一般,员工人都不错。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
4.6

My friend and I stayed at Bob's Youth Hostel and they weren't able to provide a functioning locker upon our arrival and made us wait until around 22:30 (on New Years Eve) to give us a portable locker where barely any of our belongings could fit because it was too narrow. The cleaning lady and the male supervisor would come into then rooms unannounced everyday. The cleaning lady didn't clean bathroom or room during our stay (she would only change the sheets of the person who left that day).

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 pro 2016
4.0

Excellent location, if you just want a place to sleep its fine otherwise stay somewhere else as its probably the worst hostel in town.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 pro 2016
8.3

Very good location, I had a nice stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 pro 2016
3.1

El trato y servicio ofrecido por el encargado del hostel fue pésimo.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 pro 2016
7.1

El hostal está bien, a mi me tocó en un edificio que estaba aparte. En las instalaciones estaban fumando y no había ningún detector de humo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 pro 2016
6.9

The staff is awful ! Not a smile, not listening to you! Just pay, listen the rules and go away! The worst recepcionist ever!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 pro 2016
7.7

Good location.Not the most glamorous place but you get what you pay for..Man on the reception was a character :-) Xmas cake was provided-nice touch..I would stay again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
22 pro 2016
7.7

CHEAP HOSTEL! but it was weird. think its a place where alot of druggies go to crash for the night. there is graffiti on the walls but the beds are comfy and clean enough. You are getting what you pay for

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 pro 2016
8.0

Very well located but the toilet wasn't as clean as shown on pictures.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.