Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bob's Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.6
Dobré 3036 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.3
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 6.5
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.6
Dobré 3036 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.3
  • Zabezpečení 7.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 6.5
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2017
5.1

- no kitchen! -- stains on the sheets - no onsuite toilet

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2017
2.0

I am 23 years old and have traveled to 25 countries staying in all types of hostels and this has hands down been the worst hostel I have ever stayed in. This is my third time in Amsterdam and my biggest regret of my whole trip was booking at Bobs Youth Hostel. Absolutely will never stay here again- strongly do not recommend

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2017
6.6

Kind of get what you pay for, however the wifi was very spotty so I was disappointed with that. Half the time I was in my room it wouldn't work.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2017
7.1

The staff is quite nice, rooms are big but noch too tidy or cozy. Though sheets were clean - the bathroom wasn't.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 srp 2017
5.1

Camas muy malas, los baños ya no te cuento. Escaleras muy empinadas, el lugar para guardar las mochilas es horrible, muy inseguro. No dormí en toda la noche.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • emarianis13134
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
5.7

The Bathroom was very dirty, they gave me a lock for an unexisting box cause there where plenty of lockers but they gave me no key. Besides that the location is good and the personal is nice. Just clean more

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • crowshaven
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 srp 2017
4.3

Noisy street. But too warm to shut the windows. Two separate people from the room were puking the lungs from their body that night, because one used too much drugs and the other one drank too much. Eventually, this took till 2 am and ended with a smelly disgusting toilet, covered in blood and puke. Then some drunk guys came in and took around 30 minutes to sleep. In the end, one of the guys took a girl to the room and had to smash her, eventhough everybody told him not to. I did not sleep..

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 srp 2017
8.9

Séjour sympa à Amsterdam, hôtel bien situé. On a pu déposer nos sacs et partir se promener en ville. Lits confortables.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • omauricioleite
  • Brazílie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 srp 2017
4.3

It Is so expensive. the room wasn't clean and no breakfast.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • serafin
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 srp 2017
6.3

El hostel se encuentra bien ubicado, la gente muy amable pero me enviaron a una habitación en un 4 piso por escalera, la cual no tenía luz y tenía olor a humedad, no había lockers para mis cosas y los baños no se encontraban muy limpios.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.