Hostelworld.com

Blue House

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 284 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 284 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7
Blue House Located at Joaquin Pinto E8-24 y Diego de Almagro, , Quito.
Blue House
Ecuador
Quito Joaquin Pinto E8-24 y Diego de Almagro
90% 284
-0.2041907 -78.4908664
Blue House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
21 bře 2016
9.4

Can't say anything bad about this place! The owner was very nice, great showers, many breweries just a few feet away. A must stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 bře 2016
8.9

Hostel muito bacana. Recepcionista da noite um pouco indisposto a ajudar. Recepcionista da manhã muito prestativa. Cama muito macia e confortável.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 bře 2016
10.0

The hostel was great! The staff were really lovely, happy and helpful. It is spacious and in a great location for bars, restaurants and shops. Only a minute walk from the bus stop to get to the old town or anywhere else. We really enjoyed our time here and would definitely recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 bře 2016
8.0

Close to bus stop and near the nightlife area with several bars, lockers for you to lock belongings just bring your lock. Staff spoke minimum English so prepare for miscommunication. The new staff member refused to store our belongings even if we were to pay her. She said we had to pay for the night which was an inconvenience since it was 11 am and our flight was at midnight.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2016
6.9

It's a great location, good vibe, and breakfast is basic (white bread, yogurt, marmalade, sometimes fruit). There are two showers, so it can be busy. It was sometimes difficult to get in line in the morning. The rooms are not locked, but lockers are provided (bring your own lock). I was a bit disappointed by some of the staff member's desire to help us book things, find rates for car hires, etc. I was also told I was not allowed to wash my laundry by hand, which I find odd.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
9 bře 2016
9.7

Bem localizado e com boas instalações.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 bře 2016
10.0

The hostel was really nice and comfortable, easy to socialise and meet other travellers and the kitchen was quite decent with several nice socialising areas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
24 úno 2016
10.0

excellent emplacement a proximite du metro et a deux pas de la place Foch une equipe sympa , competente et disponible, une cuisne super ; une lietrie RAS , l auberge a recommander

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
4 úno 2016
10.0

Excellente auberge avec un personnel très attentif et sympathiqu

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • co_agustin8555
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 led 2016
9.4

Muy buen hostel, ubicado en la mejor zona de quito para andar de noche y a 20 minutos caminando del centro histórico. Es lindo, limpio y muy buen ambiente. Altamente recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.