Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 2579 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 2579 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • kubokolar4919
  • Slovensko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2017
10.0

Beautiful living in centre oft Barcelona, nice people and stuff 🙂

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
24 kvě 2017
8.6

I stayed at Black Swan on my first solo travel trip and it was the first hostel I've ever stayed in. It was great! It was relaxing and the women were amazing. Its a small quaint place and the balcony is nice. Everyone was friendly. I would recommend if you are looking for a clean relaxing place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 kvě 2017
10.0

Loved my time at the Swan. Friendly staff, always something to do. And Bobby, the paella guy was awesome. Highly recommend this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • callummorris07103564
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2017
10.0

I had a great stay, felt really welcome and left feeling like I had met friends for life...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
8.9

This hostel is very well located, in the center of barcelona. The staff and facilities are great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 kvě 2017
9.4

Auberge très bien située avec soirées organisées tous les soirs. Cuisine utile, les lits des dortoirs sont confortables, La décoration est top on voit que tout est neuf ! Franchement à recommander!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
9.1

El lugar es muy cómodo, la ubicación es muy buena para tomar el metro y muy cerca de plaza catalunia. Muy recomendable!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 kvě 2017
10.0

Such a great location and an amazing staff! I would highly recommend this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • vanwright47341
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
8.9

Awesome staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Madagascar, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
10.0

La très bonne surprise ? Elle est placée juste en plein centre qu'on fait tout à pied. Merci

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.