Hostelworld.com

Big Apple Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 1651 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 1651 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
11 úno 2017
10.0

Amazing place and staff, Aslan was really helpful! Gave us many tips. The breakfast was good from 8:00 to 10:30 I recommend this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
10.0

This is a great little hostel over all. Great location only maybe 10min walk to the main attractions of the old city of Istanbul such as the Blue Mosque, to St.Sophia, Topkapi palace, Archeological museum and Basilica Cistern. From there you can walk to all the bazars for shopping and many choices of restaurants and cafes as well a tram station. Facility is in great conditions. The staff is fantastic if you need anything they will assist you in getting what you need making your visit worry free.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 úno 2017
8.6

Ich habe eine Nacht hier verbracht. War Tiptop. Würde ich weiterempfehlen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 úno 2017
10.0

En başta "güler yüzlü hizmet", güvenli hostel, konumu mükemmel fiyat performans olarak en iyisi, herkese tavsiye ederim.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
10.0

Çok güzel temiz bir hostel temizliğe önem veriliyor 24 saat sıcak su ve sabahları terasta deniz manzaralı kahvaltı sultanahmette merkezi konumda heryere çok yakın ben çok memnun kaldım herkese de tavsiye ederim. Dan ve aslana da çok teşekkür ederim ilgili oldukları için.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 úno 2017
10.0

Just little about me, I'm a person which feel in any part of world at home, at least I'm trying. In the Big Apple I don't need to try. The personal is nice and hospitable like friends. In a small budget prices I got what I want even more, free breakfasts, but I'm sleepy guy and always missed them :)) Beds with a curtain is great :) Also it's about location, at night there is silent here. If you are a sensitive sleep person take earplugs with you. I took one with but I didn't need them.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 úno 2017
10.0

The staff is really nice and kind! The location is also very convenient. I will come back here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 úno 2017
9.7

Excelente atención de Daniel en el front desk y en general muy buena tambien de todo el personal que labora. La mejor ubicación dentro del sector historico de Sultanahmed. Recomendado total.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 úno 2017
10.0

Very nice hostel,friendly stuff,fair price,very clean,best location 10/10 Would like to stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 úno 2017
9.7

The staff were incredible and really went above and beyond during our stay. we really enjoy every aspect of this hostel. Perfect location both for sightseeing and public transport. The free breakfast was great, a perfect start to the day. Cant reccomend this hostel enough. Enjoy Istanbul and avoid taxis at all costs =)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.