Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Biergarten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1556 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1556 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 úno 2017
9.7

Excelente hostel, muy recomendable. El wifi a veces falla el resto excelente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
10.0

Excelente hostal, me hospede en una de las piezas privadas, muy acogedora y limpia. El personal muy buena onda, se nota que es una de las mejores o la mejor hostal para jovenes de la isla. El restorant (a peso) que se encuentra en el primer piso es el mejor lugar para comer, rico y saludable, ademas de buen precio. Muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
8.9

El hostal tiene muy buen ambiente. Pablo, el argentino de la recepción, fue bastante atento y amable con todo lo que uno necesita para estar bien en la isla. Lo único son los baños de abajo. Requieren más atención de limpieza. El resto. Agradecido por la estadía y buena atención.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
8.0

-The two shower in our private bathroom had very little water coming out, although we found a good shared one outside of the room -The mortadela could be replaced by presunto, but overall good breakfest -Suggestion: bigger mirror on the room -Friendly staff at the reception, however the ladies of the breakfest were not very nice when we asked if we could have breakfest 10 minutes before 8am in of of the days because of the tour Overall good cost benefit hostel, really wel located.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
10.0

Biergarten Hostel é excelente, agradável e com um atendimento personalizado. Eu recomendo a todos! Boa Sorte a Todos! Biergarten Hostel is an excellent place, agradable and with a good attendance. Recommend it! Good Luck for all!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rosewhelan6082
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 úno 2017
8.3

We stayed here for 4 nights in an 8 bed dorm. A nice hotel with chilled mix of guests from all over. Decent breakfast of rolls, fruit and cake. Main issue for us was that the WiFi simply did not work. Our bed was also broken and the lamps on our two beds didn't work, but I think this was just because the staff wasn't told previously. Overall an enjoyable stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
7.7

O hostel nos decepcionou bastante quando chegamos no local. Nosso check in estava marcado para 12h e só conseguimos ter acesso ao quarto 15h da tarde. Quanto as instalações, é um ambiente agradável, porém o ar condicionado parece que nunca foi limpo, estava mofado, caiu até uma larva de dentro dele. Quem tiver alergia como eu, prepare o antialérgico! A funcionária Paula é mt gente boa é o bar do hostel é um desânimo só. Localização ótima! No geral a estadia foi boa!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 úno 2017
8.9

My stay in this hostel was very good. The beds are comfortable, the location is perfect, the atmosphere is really good. There arent enough kitchen utensils which is really not good for kitchen. The breakfast is really good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
8 úno 2017
7.7

Like most of the hostels on the island it's a little bit pricey and it felt more like a hotel. Some of the staff was not that helpful other were. After all we enjoyed our stay there. Breakfast and A/c in our double room was super!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 úno 2017
9.7

It was pretty nice! The staffs are really friendly and everybody hosted there were too! I was travelling alone and I definitely recommend the place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.