Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Biergarten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1701 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1701 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 srp 2017
8.0

+ nice and helpful staff + everbody hat a locker and a lock + 2 minutes waking distances to the beach - two cats are running around everywhere, also in the beds - everybody could just walk in the hostel as well as the room

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • delfinacastelo
  • Argentina, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2017
10.0

El personal muy atento, el lugar en perfecta ubicacion! Disfrutamos nuestra estadia

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 srp 2017
7.1

Très peu d'ambiance et manque d'espaces chaleureux en commun pour se retrouver. Propreté très bonne.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 srp 2017
8.9

The hostel was very clean with large spacious rooms and nice showers. Atmosphere downstairs was great with their own bar and good people. Free breakfast was fine and overall the place had a really nice vibe. Would definitely recommend staying here

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 srp 2017
9.7

Really loved this hostel! Great location, friendly and helpful staff and super clean. I had a great stay here and met lots of fellow travellers to do things with. Breakfast was also really good so would highly recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 srp 2017
10.0

What a great hostel!! Very clean, safe, social, very friendly staff, adorable cats :), a bar, nice chill out areas, very central, easy to meet people...definitely a place I can recommend and where I would go back anytime!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • joaovsnaylor
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
4 srp 2017
10.0

A great hostel. It is already the second time I stay here. Great staff and facilities. Just spotless.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 srp 2017
6.0

Katten aanwezig (zat opeens zelfs op mijn bed nadat kamergenoot de deur open had gelaten), dus pas op met allergieën. Goede locatie en best prima prijs. Douche was ook goed. Weinig sfeer en lekkere gemeenschappelijke ruimtes maar ik was ook niet in het hoogseizoen. Personeel vond ik wat kortaf maar ze hadden wel verstand van zaken.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čvc 2017
10.0

We spent 3 great days in Ilha grande in Biergarten Hostel. Awesome place, staff, breakfast...Definately worth it !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čvc 2017
10.0

Great staff, great place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.