Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Biergarten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1622 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1622 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
17 dub 2017
10.0

Gran Hostel. MUY RECOMENDABLE

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • andrealmeidag
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 dub 2017
9.4

Excelente hostel, tudo muito bom, tem uma estrutura ótima, bar, restaurante e etc. Muito espaço e tudo muito conservado!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2017
8.9

A estrutura do hostel é ótima lembra uma pousada. Banheiros e quartos limpos, espaçosos, com lockers e bem distribuídos. A localização é muito boa. O restaurante do hostel é ótimo e com preço honesto. Negativo: o hostel não promove interação alguma. Não tem nada que faça o viajante interagir com as outras pessoas. O outro ponto ruim é o funcionário Pablo, muito grosseiro, impaciente e mal-humorado . Ao contrário da Paula que tb fica na recepção e é ótima, simpática e aliviou o mau atendimento.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jakesimmance
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 dub 2017
7.7

Nice hostel. Does the job really. Staff are pretty helpful and it's a close walk to the beach.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
8.9

When I checked into my 8 bed dorm room, I found out that I was the only guy in the room. I walked into a tall german girl when she was in her underwear, twice. The next day, two more girls moved into my room, and the day after that, two more. I prayed to the hostel gods and it was a dream come true. I told the front desk to keep "sending girls to my room" and she said it was a coincidence, because there was a room with nothing but guys.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 dub 2017
9.7

Loved this hostel. The staff were great and really helpful! Great atmosphere, nice and clean. Room cleaned every day and your sheets folded which was a nice touch. Great location! The kitchen had everything we needed. Free breakfast was really good! Bread, cheese, eggs, fruit. Would highly recommend staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 dub 2017
8.9

Muy buen hostel !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Nana19
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 bře 2017
9.7

Execelente hostel ! Personal increible! Espacios comunes limpios y ordenados. La barra atendida por Martín, muy conveniente para tomarse unas buenas caipis ! Sirven muy buen desayuno! Excelente ubicacion.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
30 bře 2017
8.3

The upstairs toilet isn't great, the shutter door doesn't properly close! Otherwise the room was comfortable, good bar downstairs, small but functional kitchen. Be aware that the power goes out very often, but then it is an island so can't expect too much!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
29 bře 2017
8.3

Decent hostel in a decent location. They had a black out and the WiFi died on the last night but otherwise all good

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.