Hostelworld.com

Beijing Jade Youth Hostel

  • No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street,, Dongcheng District, Beijing, Čína
Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 537 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 537 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
Beijing Jade Youth Hostel Located at No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street, Dongcheng District, Beijing.
Beijing Jade Youth Hostel
China
Beijing Beijing No.5, North Zhide Alley, Beiheyan Street,, Dongcheng District
86% 537
39.9186460 116.4045770
Beijing Jade Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2016
8.3

They did not provide security locks for the lockers in the dorms. You could pay 1 yuan for the day for a locker near the front desk. The hostel felt more like a hotel and did not have the atmosphere like that of other hostels I have stayed in, in China. I think location was pretty good and the dorms were well maintained and clean. There were not a whole lot of facilities. There was a foosball table and the staff was helpful in general. Good place in general and great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 bře 2016
9.4

Le chef de l'établissement était très à l'écoute, surtout au niveau du restaurant de l'auberge. Personne très aimable et bilingue. La chambre était propre, sauf les joins de la douche qui étaient noir, et pas de chance, j'ai marché sur un bout de verre dans la chambre et me suis ouvert le pied mais pour le reste, rien à dire.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 úno 2016
8.0

좋았당

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 úno 2016
9.1

Suosittelen,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 úno 2016
9.7

We were fully satisfied with this hotel. The staff spoke english, was efficient, and really nice. The accomodation was good, with a bathroom in the room. They also propose tours, which are well organized and pretty cheap.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 led 2016
6.3

Besides for two or three staff members, I did not feel that any of them were of much assistance to me during my stay. I needed immediate assistance once I got into the hostel, due to my misplacing some important items, and had promptly asked the staff for any help they could give. Unfortunately, their recommendations were that I could not do anything at all, or it was "too late." When asking them for ideas of what to do, they could only stare at me in questioning silence. I did not feel helped.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
1 led 2016
9.4

Everything was great. I just recommend a hostelworld sign somewhere because it was difficult to find initially

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 lis 2015
8.3

Een goed hostel met personeel wat Engels spreekt. Verboden stad is op loopafstand. Zeer vriendelijk personeel die jou kunnen helpen met al je uitjes. Erg tevreden over dit hostel! 1 verbeterpuntje het word niet goed aangegeven hoe je het hostel kan vinden.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2015
8.0

골목에 위치하고 있어 저녘시간대나 새벽에 가시면 찾기 힘들거나 좀 무섭습니다. 하지만 카운터에 계시는 분이 친절하며 청결상태또한 좋습니다. 왕푸징이나 천안문과 거리가 가깝습니다. 대략 20분 거리..주의 사항은 늦은 시간에 유스호텔에 찾아갈시 꼭 택시기사에게 유스호텔 안까지 들어가달라고 하세요. 사람이 없는 새벽시간대에 도착했는데 택시기사가 골목안까지 못들어 간다고 하길래 그러려니 했더니 100위안짜리가 잘못됐다며(위조) 다른걸로 돌라기에 줬더니 계속 바꿔치기 하는 겁니다. 위조지폐랑.. 전체적으로 유스호스텔은 만족합니다.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2015
9.7

The best price-quality relation :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.