Hostelworld.com

Beach Backpackers Hostel Rio de Janeiro

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 711 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 5.6
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 711 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 5.6
  • Zařízení 6.6
Beach Backpackers Hostel Rio de Janeiro Located at Rua Guilhermina Guinle 95, , Rio de Janeiro.
Beach Backpackers Hostel Rio de Janeiro
Brazil
Rio de Janeiro 22270-060 Rua Guilhermina Guinle 95
74% 711
-22.9513592 -43.1882965
Beach Backpackers Hostel Rio de Janeiro
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 dub 2016
6.3

As fotos dão a sensação que a área comum é bem maior do que realmente é. O lugar é limpo, vale o que está pagando. Achei um absurdo eles não aceitarem valor abaixo de R$20 no cartão, você é obrigado a pagar tudo que consome na hora, toda hora tem que andar com dinheiro.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
8.3

Eles não tem filtro de agua como anunciado e toalha é alugado à parte.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
5.1

Posizione non male vicina alla metrò Botafogo, Cose negative: tassa del 10%che si è dovuta pagare sull'importo totale perchè non ho pagato in contanti e questo NON ERA SPECIFICATO SUL WEB QUINDI NON LO SAPEVO ESEMP.PAGANDO 100Real 10ANDAVANO PERSI COME TASSE. L'igiene non era sufficiente soprattutto per le donne nei bagni che erano anche senza FINESTRE e NON C'ERANO NEANCHE GLI ASPIRATORI quindi eravamo costretti a lasciare le porte aperte. NB aria condizion. no buana faceva molto caldo

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • SeuDoj
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
8.3

Mesmo ficando apenas duas noites, me atendeu completamente. Os funcionários são bem bacanas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
10.0

During my short staying at the hostel i had so much fun. Everything and everyone was fantastic, and I'm still surprised because of the price. It was really cheap and incredibly amazing. I'll definitely stay there again and I DO recommend this hostel to all my friends

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 dub 2016
9.4

Very nice to stay! Good localization, close to popular beaches and Christo :) Friendly staff, clean room and kitchen! Strongly recommended :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • bobmilkyway
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2016
8.3

The Staff, especially Juan was amazingly helpful and organized. The location was great at just a few blocks from the Botofogo metro station. Lockers are being reconstructed as many were damaged by water and I highly recommend that you use a locker as your valuables and food will disappear. I lost food as I was cooking unfortunately. The room I stayed in 15 beds had a nice big bathroom and A/C with a few extra bathrooms outside the dormitory. The price was great and a great stay had.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • sofigiuliani
  • Argentina, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
10.0

Me gustó muchísimo hospedarme en Backpakers de Botafogo. Es un hostel con un lindo ambiente, muy buena onda. Los ambientes comunes y cocina son muy amplios y cómodos. Las habitaciones normales, baños amplios y siempre limpios. Excelentísima atención, Juan nos recibió y nos trató muy bien, amable y atento. Algunos tildan de pobre al desayuno, para mi está bien! A una cuadra del metrô, zona súper tranquila y segura, a la vuelta hay barcitos lindos para ir a tomar algo Recomiendo 100%!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2016
4.9

Camas horríveis, pois balançavam demais. Café da manhã péssimo. Um quarto com 12 pessoas e apenas 2 tomadas para recarregar aparelhos. Foi furtado o aparelho de barba de um dos hóspedes e um sabonete líquido meu. O quarto privativo não possuia ventilação e o colchão era horroroso. A localização é boa e só. Não recomento o hostel.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 bře 2016
5.7

Some of the staff try to keep the place clean and so forth, but it's still dirty. People steel your food all the time as well. It's just a place to sleep not to hang which was good enough for my kind of trip.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.