Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 4,249 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 4,249 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8
Baxpax Downtown Hostel/Hotel Located at Ziegelstr. 28, , Berlin.
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
Germany
Berlin 10117 Ziegelstr. 28
82% 4249
52.5236109 13.3905959
Baxpax Downtown Hostel/Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 led 2017
8.3

Deberían tener cocina para los huéspedes, pero en rasgos generales anda bien

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mvictoria_sb7894
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 led 2017
9.1

Hemos pasado mis amigos y yo unos días fantásticos en este hostel. Está muy bien ubicado si quieres conocer la ciudad, porque tienes transportes a 5 minutos y lugares de interés a unos 15minutos caminando. El personal muy amable y casi todos hablan en español:-) Hemos tenido una habitación muy confortable, cómoda y limpia. Compartir Wc únicamente con compañeros de habitación está muy bien.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 led 2017
5.4

Poor attitude from the staff and not in a great area if you wish to go out, everything close is overpriced, stay in Kreuzberg where things are half the price. Not only that but the staff weren't willing to help us find anywhere they seemed disinterested and even ignored us at the bar to play of their phones.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 led 2017
10.0

Definitely one of the best Hostels I have stayed at. Great music, great bar, great people, great location. What more could you want? You definitely feel the energy of Berlin when staying here. Would stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2017
9.7

Perfect Hostel in the center of Berlin! We enjoyed staying there! If ever going to Berlin again, we would always stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • marie_shier3153
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 led 2017
7.7

Pretty good hostel! Clean, friendly staff, good bar area. Only complaint was that the key cards sucked, and the bathroom was outside of our private room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 led 2017
6.6

Ich war nur für eine Nacht im baxpax, bin spät angekommen und habe früh ausgecheckt und kann daher nicht allzuviel sagen. Das 4-Bett-Zimmer war okay, das Bad sauber. Zwei Dinge sind mir jedoch negativ aufgefallen: Die Schlüsselkarte funktionierte nicht (was auch einer meiner Zimmergenossinen so ging) und als ich ankam, wurde ich an der Rezeption zunächst für einige Minuten ignoriert, obwohl Personal dort war.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 pro 2016
6.9

No kitchen to make your own meal and staff could be more welcoming. It felt much more like a hotel than a backpacker

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 pro 2016
7.4

Mi cama no estuvo lista cuando llegué (6pm), luego cambiaron las sábanas y supuestamente todo iba bien, pero cuando llegue a las 3:30 am para dormir, mi cama estaba ocupada por otra persona y yo no tenía cama, afortunadamente me dieron una habitación individual y creo que así compensaron los malos ratos.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
9.1

Está muy bien ubicado y personal muy agradable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.