Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baxpax Downtown Hostel/Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 4686 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 4686 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2017
4.9

Péssimo atendimento de alguns funcionários, quarto sujo, o chuveiro gela no meio do banho, válvula do chuveiro quebrada, torneira da pia não funcionava direito, não tem espelho no quarto, as janelas não tem blackout...

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 srp 2017
9.7

good for waking distance to most of the sightseeing touristy stuff, nice neighbourhood and an awesome bar and chill out area that's awesome for meeting new travellers 🙂

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 srp 2017
7.7

Everything went smoothly, but the reception. The guy there was not friendly at all. Besides the reservation fee doesn't cover the locker (you have to pay for that. Take with you a lock). The hostel looks clean and nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
14 srp 2017
5.4

They try and make money out of you at every opportunity. Average staff

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2017
8.9

Hostel and staff brilliant. Only one key issue, and it is a core issue, the internet access in my room 501, was either non existent or poor. I alerted senior staff to the problem and did receive a discount for days 2 and 3. May I add, the staff at the hostel are very helpful. Great location. Rooms clean. But ultimately, without decent internet access, I would not recommend the hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 srp 2017
9.4

Ottimo! Struttura nuovissima e pulitissima davvero ottima. Ben progettata anche da un punto di vista funzionale. Ogni camera ha due servizi a disposizione ovvero: uno destinato a doccia e lavandino e l'altro con tazza da cesso e lavandino. Servizi igienici e camera sempre pulite. Lo consiglio. Ci ritornerei.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2017
7.1

misschien de term "bath" specificeren aangezien het bij ons het idee wekte dat er een bad zou zijn, nu kan het ook zo zijn dat wij op de verkeerde kamer zaten, maar dat betwijfel ik ten zeerste, indien dit wel zo was dan is dat natuurlijke een schande.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 srp 2017
8.6

Auberge bien située dans le centre. Dortoir de 5 correct, spacieux avec douche et toilette privatives par chambre. L'ambiance est bonne. Le personnel est souriant et accueillant. Le petit déjeuner est assez cher et ne comprend pas les boissons fraîches (6,5€ petit dej buffet 1€ pour jus d'Orange).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 srp 2017
8.6

Good place to stay. We had a triple private room with a private bath and a kitchenette. It worked very well for us.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2017
9.7

Only things I can fault is the lack of soap in the rooms. Other than that the location is great, staff friendly, and good value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.