Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Base Brisbane - Embassy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 497 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 497 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čer 2017
7.4

The atmosphere is the most important thing for me in a hostel and that wasn't there

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • puravida13
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
3 čer 2017
8.0

Great clean hostel in Brisbane. Descent location, clean rooms, good clientele.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
26 kvě 2017
7.4

Good location by cbd but pretty much no atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 kvě 2017
6.3

Direkt in der Innenstadt gelegen, aber weit Weg vom Bus und kein shuttle Bus. Das Wlan gibt es eh nur von 7am -7pm an der Rezeption und dann funktioniert es noch nicht einmal! Es gab auch auswelchen Gründen immer Tagelang kein Heißwasser! Die Küche hatte nicht genügend Handtücher oder Seife. Für 5$ konnte man sich Tasse und Besteck ausleihen. Für ein oder 2 Nächte ist es ok aber länger würde ich nicht bleiben.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • masonraby6157
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 kvě 2017
8.9

Tom was very helpful... good rooms, good kitchen, great location, nice hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2017
8.0

It was convenient for me to stay there. I missed a locked cupboard in my room and the doors are noisy, otherwise it was all I would expect of a hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
22 bře 2017
6.0

Location good, everything else average. The room was so hot that we had to have all the windows and door open to get some ventilation as the one fan just didn't cut it. This made it super noisy so we just couldn't win! Not enough bathrooms and the ones that were there were always wet and dirty. Wouldn't stay again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 bře 2017
8.3

Location is ideal - right in the city, a short walk from south bank and 5 minutes from central station. There is a lack of atmosphere as the main social place is the kitchen - there is a small balcony and lounge area on the 3rd floor but it's tiny and used mainly to dry washing. However, very clean, friendly staff, brilliant location and AIR CON in the rooms! Would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×