Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Barcelona Central Garden

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 637 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 637 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
Barcelona Central Garden Located at C/ Roger de Lluria 41, Principal, , Barcelona.
Barcelona Central Garden
Spain
Barcelona Barcelona 08009 C/ Roger de Lluria 41, Principal
95% 637
41.3925699 2.1693921
Barcelona Central Garden
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 lis 2016
10.0

muy lindo hostel! a destacar el personal que es excelente! nos quedamos en habitación doble con baño compartido y todo era muy limpio y prolijo. se podía usar la cocina y áreas comunes sin problema. muy recomendado!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 lis 2016
10.0

Ostello consigliattissimo! Semplicissimo da raggiungere con il bus che arriva a Plaza Catalunya, poi da lì 10 minuti a piedi! Personale simpaticissimo e disponibile, la proprietaria ci ha aiutato molto dandoci indicazioni su come muoverci! Il martedì sera organizzano una cena in comune ed è una cosa molto curiosa e affascinante in quanto si riescono a conoscere altre persone di altre nazioni. Pulizia eccellente, bagni puliti ogni giorno, disponibilità di cucina e Wi-Fi ogni piano. : Torneró!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 lis 2016
10.0

Great cosy place to stay. It's near to the center (10 min of walk max), staff is very friendly, rooms are very clean and the hostel is very safe. Best hostel we have ever stayed at!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
10.0

The hostel was amazing. The staff make sure that you connect with other guest, they have activities for the guest and they even go to the bar with you. My friends and I loved this hostel, their food and we just had a great time. It was my first time in a hostel and I would highly recommend BCG. It was in a great location which speaks true to its name. When I visit Barcelona, I will stay at BCG again!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 lis 2016
10.0

Great place to stay! - stuff was very helpful and nice - has electric wires and shelves near the bed in dormitory - very clean and cozy - great location : 5 min walk to Rambla - have two cooking ovens

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • alexandrasmolinska5454
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 lis 2016
10.0

Great staff, great location,. The hostel is small and quiet,will definitely be back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 říj 2016
9.4

Excellente auberge, très bon accueil et une localisation idéale pour un prix canon. La propreté est, j'oserai dire, irréprochable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Panama, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
21 říj 2016
10.0

Clase de recepcion al cliente a mi llegada. Super hostal!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 říj 2016
9.7

El hostel se encuentra perfectamente ubicado y las personas se muestran siempre muy dispuestas a ayudar! Es un hostel tranquilo, donde se disfruta de l estadía. Cuando vuelva a Barcelona sin duda volveré a hospedarme en el mismo lugar!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 říj 2016
10.0

Amazing!!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.