Hostelworld.com

Banana Bungalow West Hollywood

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 985 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 985 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.7
Banana Bungalow West Hollywood Located at 603 N, Fairfax Ave, Los Angeles.
Banana Bungalow West Hollywood
USA
Los Angeles CA 90036 603 N, Fairfax Ave
87% 985
34.0818283 -118.3617854
Banana Bungalow West Hollywood
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
8.6

Great location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2016
7.1

We had a great time banana bungalow and met some awesome people. The comedy night was super funny and the free burgers and beers exceeded our expectations! Delish :) One of the girls on the front desk was really rude and not very helpful at all... A bit of a shame but apart from that w had a good stay. Thanks again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
7.7

good hostel!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 dub 2016
8.0

It's always a pleasure to stay here! I've stayed so many times that I've lost count. Thanks again! And see you next year! :P

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
8.6

This hostel is AMAZING! Is a super fun hostel that provides with amazing activities and free stuff like bbq, shuttle to the beach and party. If I go back to LA I'll come back here for sure.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
9.7

The hostel was very clean. I love the fact that the parking was free. For the location and the price, you can't beat it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 49 Recenze
6 dub 2016
6.3

Good hostel but not the best location, the other bannana bungalow is located better. Staff are useless, breakfast average, they advertise loads of free stuff but there not really free. Workers need to find a way to promote more of a social atmosphere. Very clean though

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 dub 2016
8.0

Great hostel for West Hollywood kind of area. Staff are super nice and helpful regarding activities. During my stay there it was a very age varying crowd there...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 bře 2016
7.7

Good location. Basic amenities. I had to kill a few cockroaches and that was the only downside.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • sam123song
  • Čína, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 bře 2016
8.0

nice hostel. I want to be there again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.