Hostelworld.com

Banana Bender Backpackers

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 99 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 99 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
9.1

Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Es ist ein älteres Haus, aber alles wird recht gut gepflegt und das Personal ist sehr nett. Bei Bedarf kann sogar ein Frühstück geordert werden. 200 mb Internet sind frei, durch das Brisbane free wifi aber vollkommen ok. Würde hierher zurück kommen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
8.0

Good hostel, nice friendly staff. Rooms were ideal room fan kept you cool all night and had a good sleep. Paid for wifi but was cheap and wifi was satisfactory for all my needs. Would recommend hostel to any traveller. Chilled out hostel, perfect for my weeks stay in brisbane. Would come back.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
11 úno 2017
8.0

Good hostel for a big city, not so big, staff really helpful. The kitchen is a bit small but the common area on the terrasse is just so nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 led 2017
9.4

Wir sind für eine woche geblieben, davon haben wir 5 tage nur im hostel verbracht. Die Terrasse bietet einen wundervollen Ausblick, coles ist nur 3 min entfernt, Zimmer, Küche und Sanitäranlagen sind SEHR sauber. Man hat 100MB täglich gratis WIFI, was für Planungsarbeiten vollkommen ausreicht. Aircondition ist nur in manchen zimmern verfügbar und auch für die Terrasse wäre zu überlegen, einen ventilator anzubringen statt dem Heizpilz. Insgesamt eines der besten Hostels in denen wir waren!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
25 pro 2016
9.1

Für den Preis ein sehr gutes Hostel. Gebäude ist etwas älter, aber ansonsten ordentlich. Nicht weit von der Stadt und in der Nähe von Coles.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 pro 2016
8.0

Stayed for 3 nights in a nine mixed Room. Familiar atmosphere, sadly our air conditioning was'nt working so we had to leave the door, the window and the balcony door open, otherwise it would have been way too hot! Have to pay for wifi, 100mb free per day isn't enough I think. 20-30 mins walk into the city and to the southbank. Lost my key but staff was friendly and just kept the 20$ key deposit. It is quite clean for a backpacker hostel. People staying there seem to be older though.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 pro 2016
8.9

This was the first place we stayed on our trip to Australia, and the chilled out and relaxed atmosphere was exactly what we needed to adjust from the jet lag! Staff are lovely, particularly Michelle on the front desk who had a wealth of great advice for first time travellers in Aus! Would definitely recommend if you want a chilled, peaceful time in a hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 pro 2016
9.1

Sehr schön!:) etwas ruhig, aber man trifft nette Leute dort:) Eines der saubersten Hostels in Brisbane!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 lis 2016
8.0

Very nice place to stay.have a small Kitchen but has everything you need. Staff is nice and helpful.nice chill out Lounge and also tv room Would stay there again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 lis 2016
8.3

Good hostel, about 15 mins walk to cbd, maybe less. My room was kind of smelly, and not because of the roommates. Good kitchen, great atmosphere, a lot of permanent residents. Would come again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.