Hostelworld.com

Bahaus Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 7,055 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 7,055 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
Bahaus Hostel Located at Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Istanbul.
Bahaus Hostel
Turkey
Istanbul Cankurtaran/SULTANAHMET 34400 Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet
96% 7055
41.0051154 28.9800024
Bahaus Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • richardwestgarth096541
  • Anglie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2016
9.7

Great location and massively helpful staff. We had a great time and loved the city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
10.0

This place is fantastic. It's a great atmosphere and the staff are always looking out for you. I originally booked 2 nights but ended up staying a week. I would definitely recommend it to others.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
10.0

Everyone here is great. Bring your bag and personality; you will find the best hostel in the heart of the Old city. Thank guys

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2016
10.0

My two friends and I had an amazing time in Istanbul, and it was due to the comfort, confidence and fun we had at Bahaus Hostel. The staff (especially Tugay) went above and beyond the call of duty, and helped us get so many things done, while also showing us a great time with many laughs and high fives! Tugay was an excellent staff member and the rest of the staff would all get involved with the guests and make sure everyone was having fun. The rooftop terrace and free breakfast are a must!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2016
10.0

Great staff, great location, great breakfast. Tugi is the best!!! Teshekqur ederim 😙

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 kvě 2016
9.4

I had an amazing time staying at Bahaus. Firstly, the most important thing for me is the atmosphere for solo travellers, and Bahaus had the best atmosphere out of anywhere I've stayed previously. The guys who work there do a great job in contributing to that and the rooftop terrace is beautiful. Location is perfect, food there is good, rooms are nice and staff are great. The only place you should stay in Istanbul! Thanks Bahaus, I'll be back for sure!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
10 kvě 2016
8.9

Great staff. Great location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2016
10.0

Great staff and great hostel, I can hıghly reccommend to anyone. Staff are always very frıendly and go above and beyond to help wherever they can.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
7 kvě 2016
9.7

Great location! Right next to everything touristy. Very clean. Staff is nice. Breakfast was delicious.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 kvě 2016
10.0

Excelente todo, especialmente muy atento el staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.