Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bahaus Guesthouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 7485 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 7485 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • khjariri6148
  • Jordánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2017
10.0

One of the best place to stay in Istanbul.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 zář 2017
10.0

Loved this place. Great atmosphere and all staff helped us whenever we needed any assistance. Shoutout to alim who went above nd beyond to help us, although he needs to practice his FIFA skills as he is awful at the game.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
9.7

Todo re bien. Muy buena onda, el staff re copado y la ubicación increible

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 zář 2017
10.0

Lovely place! Nice atmosphere, good advises and great people. I Definitely recommend it! Ps : staff is not good in PlayStation :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
16 zář 2017
10.0

I love everything about this hostel but the best part is definitely the staff- Tugi and Alim especially go above and beyond to help with anything and everything! P.s the spice market is open on Sundays ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 zář 2017
10.0

Alim was welcoming on arrival and provided directions to all the historic sites including cheap places to eat and shop.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2017
10.0

The staff is really nice and helpful. The location is really good and the rooftop is nice! The atmosphere is good and relaxed. Breakfast is nice. I'm a bit older then normal backpacker but don't feel to old here. Only thing is that the bathroom could be cleaner.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Julesses
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
14 zář 2017
10.0

nice hostel with helpfull stuff. Thank you gys for the nice stay. Next time again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 zář 2017
10.0

One of the best hostel in Istanbul. Location is the best and staff are the friendliest and most helpful. After losing my debit card. They let me stayed in the hostel until I got a new debit card. I love this place. Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • fadzyi
  • Zimbabwe, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 zář 2017
9.7

Loved the place. The guys at the front desk were so welcoming and helpful. Highly recommend for a great stay in Istanbul.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×