Hostelworld.com

Bada Bing Hostel Istanbul

  • Kemeralti Caddesi, Arapoglan, Serce Sokagi no 11, Karakoy, Beyoglu, Istanbul, Turecko
Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 1,431 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 1,431 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.4
Bada Bing Hostel Istanbul Located at Kemeralti Caddesi, Arapoglan, Serce Sokagi no 11, Karakoy, Beyoglu, Istanbul.
Bada Bing Hostel Istanbul
Turkey
Istanbul 34425 Kemeralti Caddesi, Arapoglan, Serce Sokagi no 11, Karakoy, Beyoglu
78% 1431
41.0244471 28.9773443
Bada Bing Hostel Istanbul
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 bře 2016
2.0

This hostel is shut down!!! DO NOT BOOK! I had a booking a month or two in advance, and when I arrived in Istanbul the hostel was completely abandoned, with clear signs of construction and demolition visible through the window. Yet I received no notification from either HostelWorld or the hostel itself.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
24 úno 2016
10.0

Very good location. you can go to everywhere from there just walking

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
20 úno 2016
10.0

nice hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2016
3.7

There was no water the first few hours when I arrived, the dorm was very smelly and noisy.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 úno 2016
9.7

Excellent Hostel. Vulcan was exceptionally nice and welcoming, very friendly. The rooms were pretty clean and comfortable, and the facilities were pretty clean. It's too bad there isn't enough tourism in Turkey anymore to be a profitable business as I would definitely come back and stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2016
8.0

Séjour convenable. Tres bon emplacement. Douches un peu vétustes et pourraient être plus propres. Manque de respect de certains occupants: auberge tres bruyante.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2016
8.6

I thought it was a great hostel. The private room was clean and the bed was comfy enough. Everything functioned correctly and the staff was so kind.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2015
8.3

Im Vergleich zu so manchem Hotel kann dieses Hostel mit seinen Doppelbettzimmern absolut mithalten.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 lis 2015
8.0

A really cool hostel and a amazing location! The staff was awesome, helpful and allowed us to discover the city through their eyes. Beside, the hostel was clean too, the rooms were cute and the terrace/lounge on the rooftop was definitely the best. I'd stay again and recommand this place for sure!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2015
8.0

I had a great time at Bada Bing, unfortunately a bit quiet but completely understandable since it was off season. The staff was extremely helpful, gave me directions and booked me a nice hamam as well. The metal structure of the bunk bed was a bit noisy but the big storage lockers underneath made up for it. Security was good, front entrance was locked and 24 hour reception. Every dorm had it's own lock to with plenty of storage under the bed, just bring your own padlock.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.