Hostelworld.com

Backpackers Travellers Inn

Ceny
mapa
Recenze
6.4
Dobré 716 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 6.5
  • Atmosféra 5.4
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.5
ZAREZERVOVAT
6.4
Dobré 716 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 6.5
  • Atmosféra 5.4
  • Čistota 5.5
  • Zařízení 5.5
Backpackers Travellers Inn Located at 60b, 2nd floor, Jalan Sultan, 50000, Kuala Lumpur.
Backpackers Travellers Inn
Malaysia
Kuala Lumpur Kuala Lumpur/50 60b, 2nd floor, Jalan Sultan, 50000
64% 716
3.1435692 101.6984331
Backpackers Travellers Inn
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 dub 2016
7.4

It's ok to stay here a few days. Around the corner is the market,food shops and everything is walking distance. Enjoyed it. Room not that expensive. Would stay again because of the location. 😊

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
6.6

Good cheap hostel. Great for a couple of nights. Close to everything you need. Transport is close by. Breakfast on the roof is great. He'd are quite hard but okay. Would stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 dub 2016
6.6

the hostel is absolutely okay for two or three nights - for this price you have everything you could expect

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 dub 2016
6.6

The hostel has a quite good location and it is very cheap, too. I dont really get the comlpaints, because this was in my opinion just an ordinary dorm room. If you want to travel low budget, it is definately worth it. The WiFi is really fast and it is quite clean everywhere. The atmosphere is indeed a little bit depressive and boring, but Hey it's just about 3$ a night :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 dub 2016
6.9

コストバフォマンスが最高です、又止まりたいと思います。エアコンドミトリー。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
6.6

Basic. Soort gevangenisgangen, donker en van beton. kamer ok, geen ramen. Het dakterras was niet open. De ontvangst kan hartelijker. Vriendelijke dame op dakterras verzorgt heerlijk ontbijt! (tegen goede prijs).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • rpoulova8574
  • Česká republika, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
9 bře 2016
8.9

Everything was sufficient and a great value for the price paid. One shower with hot water all day long! Not common even in some hostels in Europe :) Staff was very helpful, and the location just could not be better. The breakfast on the roof is cheap and tasty (chocolate pancake recomended!) although it is Western style, so I recomment to go elsewhere if you want to eat like Malaysians. Appreciated computer in the lobby, as I don't have my own laptop. Only, the dorm was really freezing at night

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Bělorusko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 bře 2016
6.3
Přeloženo: Google

Velmi základní ubytování, což je patrné vidět průměrná cena za noc, ať už se jedná o nejlevnější oken, dungeon-like 8-Lůžko Smíšené kolej nebo A / C-ED pokoje na jiném patře ... dobrý pro adepta cestující ochotné inovovat jejich tenting dovednosti na velké asijské městské úrovni, nebo jen zvířata prostý strana, která se příliš nestará o životní podmínky, také volba pro ty, kteří na extra-napjatém rozpočtu. Je-li dostat pokousal štěnice 2-3 krát nebo více za noc nezpůsobuje anafylaxe v tobě - ​​Vítejte!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
29 úno 2016
2.9

BEDBUGS!! Worst place ever, because: I booked a female dorm (paid extra) when I arrived they put me in the male dorm(???) when I asked if I could move to the female dorm (there were still 4 beds empty) they refused. Everything was so smelly, I woke up because an old men was sitting in my bed watching me. And I was bitten by BEDBUGS!!!!! 30+ bites! Everything was dirty, no toiletpaper, arrogant ignoring staff. No recommendations at all. The location is great yes. And the wifi is fast.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

This guest has booked the lowest priced dorm which is the male dorm but insist she's booked into the female dorm. A giveaway to the sincerity of this feedback.

  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2016
2.9

its waste of money and waste of time...to be in the backpackers travellers inn.......i have experienced the worst time in it..no manners, no courtesy,..rooms are worst and the cost is too high for the rooms...

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Even the lowest priced accommodation in Kuala Lumpur is too high a cost for you ?

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.