Hostelworld.com

Backpackers San Pedro

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 1191 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 1191 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
8 úno 2017
6.9

There were a lot of flies in and around the hostel at the time we were there which was quite disgusting..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
6 úno 2017
7.7

Gutes Hostel mit Pool schöner Aufteilung saubere Bäder und bequeme Betten. In 10 min in der Innenstadt. Kein Frühstück nur Tee. Etwas zu teuer meiner Meinung nach

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 úno 2017
6.3

I stayed 3 nights in another hostel so when I came to this one I was a bit disappointed because I compared both. The good thing is that they have more than 1 kitchen, nice entrance to hang out and a cool common area in the back. But... my bed wasn't even, there was no mirror in our bath so I had to go to another one, hot water has a 5 min security system but it didn't went back to hot after turning it off as said, and there were way too many flies everywhere like in the kitchen (hot weather?)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
6.0

Es un hostal para mochileros,se podria mejorar la higiene de la cocina. Comprendiendo que es un backpackers no significa que se deban descuidar aspectos importantes como mantener controlada la presencia de moscas y el aspecto y orden de algunos utensilios del lugar

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
4.6

I got my tripod stolen there. At the first day asked the reception if anyone saw it, at the same day I asked again and they didnt even know that i've was looking for it. Saddly I didnt find it I lost my item.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 led 2017
8.3

Hostel is great. Good vibes, sometimes a water filled pool, great kitchen, good enough beds and everything clean. Could use one or two more bathrooms, but that's about all that I missed. The staff is great and helpful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
28 led 2017
10.0

Woud return to this loclation .Only one night ,ok place to be

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
27 led 2017
8.0

Chilled-out hostel with a good atmospehere, right outside the very center of San Pedro. Facilities are not the best, but the staff is very friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
27 led 2017
9.4

Great hotel and very cheap. SEVERAL KITCHENS AND BATHROOMS WITH REALLY HOT WATER. :) STAFF WAS VERY NICE AND YOU CAN LEAVE YOUR BAGGAGE AFTER THE CHECKOUT STILL USING THE FACILITIES.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 led 2017
7.1

Hostel not ready to the rainy season. Almost every room had water inside after some rain. The atmosphere was great, theres a good area outside where u can chill, relax or chat and meet people.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.