Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers San Pedro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 1,083 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 1,083 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 8.0
Backpackers San Pedro Located at Portal del Inca #486, Condeduque, San Pedro de Atacama.
Backpackers San Pedro
Chile
San Pedro de Atacama 1410000 Portal del Inca #486,, Condeduque
82% 1083
-22.9078405 -68.1967628
Backpackers San Pedro
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 zář 2016
8.9

Absolut zu empfehlen! Man geht zum Hauptplatz 5-10 Minuten! Personal ist erklassig! War hier viel länger als geplant! Nur zu empfehlen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ElGerrardo
  • Australia, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 50 Recenze
18 zář 2016
8.9

Really good place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • foxreis5055
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
16 zář 2016
8.0

Cheap and has a good vibe.The staff Ângelo became our friend during our stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
8.3

Perfect for what we needed ! Quick 1 night stop over . Short walk into main square . Staff we beyond polite very welcoming !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 zář 2016
8.6

Super séjour passé dans cet hostel Nous étions dans une chambre double privée avec sdb commune. Propre et calme Très bonne ambiance générale

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
9 zář 2016
8.0

The staff were wonderful and tours through the hostel were fabulous! The room was cramped and not clean, and there are two cats who kept some of us up at night screaming and would try to eat my food. My last night I had to get up very early for a flight and was kept awake by two staff who were dating giggling in the reception area until around midnight, which was a bad note to leave on. Fire pit, kitchen, suggestions from staff, tours, and access to markets were great!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2016
9.7

Great atmosphere, clean facilities, amiable staff (shoutout to Juan Pablo!)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 zář 2016
8.6

Overall a nice hostel, definitely pricy but all hostels in San Pedro are. Rooms were comfortable, nice outdoor common areas and a fire pit. things that could have been better: 1) they have a no outside alcohol policy because they want you to pay for the drinks from their own bar 2) Multiple people in my party of 8 had their labeled food stolen from the kitchen and 3) there was usually hot water in the showers but at times there was not.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2016
10.0

Ótima hospedagem em San Pedro de Atacama. Staff super prestativo e gentil!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Honduras, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 srp 2016
9.1

Im just stayed for a few days and it was such a good time.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.