Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Newcastle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 234 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 234 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čvc 2017
8.6

Clean, frendly staff, good facilities , good wifi

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • lauriezehnder6922
  • Švýcarsko, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 čvc 2017
8.0

A very nice place where we enjoyed the quiet especially after the frenzy of Sydney. The best part of it was the people we met there. We miss you Frankie Corona!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 čer 2017
8.9

Good spot. Difficult to get up and down off the top bunk with no ladders.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 kvě 2017
8.0

Die Aufenthaltsplätze waren cool eingerichtet. Mit Pool, Billardtisch, Darts, Fernseher, Hängematten, Grill usw.. Die Zimmer und Toiletten waren etwas dürftig. Ich war nur eine Nacht da, dafür wars ok. Ich bin dann am nächsten Abend um 9 Uhr auf den Greyhoundbus, und für einen Aufpreis von 10 Dollar konnte ich die Anlagen noch den ganzen Tag benutzen. Leider war das Hostel etwas weit weg, mit allem Gepäck hatte ich etwa 45 Minuten bis zur Bushaltestelle.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2017
10.0

Great position, great people very happy!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
14 dub 2017
8.9

Such a great, comfy place with great people. You feel like home with a big family! The manager Mitch is great, helpful and funny, there's a good common area to chill in and the rooms are good to. Only thing the showers could be a bit cleaner but it's ok!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • OhCanada19
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 bře 2017
8.0

Great place to stay with an awesome staff, just need a little tlc.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Liddle1996
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 bře 2017
9.7

Mitch is a god amongst men, Hostel itself is brilliant

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nepal, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2017
3.4

Noisy , not clean and unorganized.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 bře 2017
8.3

Nice backpackers, great facilities, only wished it didn't rain so I could use the hammocks and have a swim in the pool. Security locks and doors on my room need changing. Great approachable staff. Worth a stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.