Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Newcastle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 213 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 6.8
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 213 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 6.8
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
30 led 2017
5.4

Old place falling apart at the seams. (literally) Bathrooms substandard. Bunk beds had bolt and nuts missing from the framework, no steps to climb in the top bunk. Nort a clean place either. Just look around and you see stuff missing or broken all over the place. If this was a cheap place then ok- you get what you pay for. But travelling around one can easily compare one with the other. Give this place a miss or use as a last resort. No good lying about this as the review would then be worthless

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 led 2017
7.1

Zum überbrücken für eine Nacht war es gut! Super ist, dass man vom Bus abgeholt und wieder hingebracht wird. Das Personal ist super freundlich und für Gespräche offen. Ein Pluspunkt ist der Pool. Es ist nur schade, dass bei dem Preis kein Frühstück mit dabei ist.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
8.6

El personal es muy atento y la limpieza del lugar es muy buena. Tiene piscina y otras instalaciones muy utilez. La relacion precio calidad no es buena... arrendamos una habitacion privada por una noche a 93 dolares australianos y las sabanas se veian viejas y solo te pasaban la de abajo... el top de la cama no se cambiaba entre huespedes! Muy calurosa sin aire acondicionado y la ventana sin malla mosquetera...pesima combinacion! Queda a unas 7 cuadras de restorantes y bares...un poco alejada

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • saradienis7631
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
10 pro 2016
7.1

Foi o primeiro hostel da minha vida, então não tenho como comparar... o que posso dizer é que os funcionários foram receptivos e que a localização era ruim, distante do centro.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • celinameek
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 lis 2016
8.3

Really enjoyed my stay the pool was lovely and good facilities. I did see one cockroach in my room but apart from that was clean! Seemed to be mostly locals that stayed there so atmosphere wasn't great seemed like you were intruding abit, however staff were so helpful and nice. Would stay again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 lis 2016
5.1

Ich war total geschockt als ich ins Zimmer kam. Überall Löcher in den Wänden, weil da wohl jemand reingeschlagen hat. Keine Steckdosen im Zimmer. Bäder schmutzig und schimmelig. Und das für 26$ die Nacht 😯 zudem war krach bis in die Nacht. Die Küche mit einer Kochplatte viel zu klein. Ich war sehr froh nach einer Nacht zu gehen. Würde ich auch nicht weiter empfehlen.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 lis 2016
8.6

+++die Mitarbeiter besonders freundlich und hilfsbereit, die Besitzerin ist wie eine Ersatzmutter für uns gewesen ++ zwei mal die Woche kostenloses Barbecue +kostenloser Shuttle zum und vom Bahnhof - keine Schließfächer Eindeutig das beste Hostel was wir bisher hatten. Die Besitzerin Anna ist eine herzliche Frau und hilft einem wo sie kann. Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen. WLAN funktionierte super.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 říj 2016
7.7

Nice hostel... but unfortunately a little far away from Centre. But with its free pick up service. Definitely worth a stay!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.