Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 214 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 214 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.6
Backpackers International Located at P O Box 878, Avarua, Rarotonga.
Backpackers International
Cook Islands
Rarotonga P O Box 878, Avarua
83% 214
-27.0591257 -161.0156250
Backpackers International
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2016
10.0

It's a really nice place, Tisa is a great host, and the hostel is very well located. Only good things come to my mind when I thing of the place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 zář 2016
9.4

Really great place One of the best hostels I've stayed at and I've done a lot of hostels

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2016
8.3

Gutes Hostel mit einfacher Ausstattung, es ist alles da, was man braucht. Die Zimmer haben Schrank und Bett und Ventlator. Sonst ist es nicht mehr das Jüngste, aber von Preis-Leistung super. Der Strand ist in zwei Minuten erreicht und Tisa ist sehr nett und hilft bei Fragen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Alanastewart
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 srp 2016
8.3

Best atmosphere and staff extremely helpful

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2016
10.0

Wonderful stay. Great meeting people from all over the world.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2016
9.7

I loved every minute of my stay. In fact i am coming back and bringing my family with me.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2016
10.0

The location as well as the hosts are just amazing!!! Sweet as bro! Best snorkling spot around is a 5 min walk away, right next to the Dive Centre =)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Mckayfi
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2016
9.1

Originally booked 9 nights but extended my trip whilst I was there. The staff are so welcoming and the hostel has a great social feel. Met some brilliant people. The location is ideal and the area is stunning. Highly recommend a stay and I'm sure I'll be back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2016
8.6

I loved it here---. Bill is so kind and fun to be with. He loves people, and is quite a man for the job. I met so many genuine good and fun people here. Best time. Thank you SO much Bill, for having all of us with you. Can't wait to see you again some time in the future. Take care of yourself and hope you'll sleep more~

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 čer 2016
4.6

Hostel is ok for the money but very dirty. Stuff is very moody and unfriendly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.