Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Backpackers Hostel & Pub

  • 13 School Street Everett/Boston MA 02149, Boston, USA

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 1,965 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 6.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 1,965 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 6.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.7
Backpackers Hostel & Pub Located at 13 School Street Everett/Boston MA 02149, , Boston.
Backpackers Hostel & Pub
USA
Boston Massachusetts MA 02149 13 School Street Everett/Boston MA 02149
78% 1965
42.4034320 -71.0604286
Backpackers Hostel & Pub
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2016
7.4

Good hostel for the price. Nice staff especially the shuttle driver. Only major minus would be the squeaky beds.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čvc 2016
3.4

Très mauvais rapport qualité prix, l'auberge est loin du centre et les chambres très inconfortables.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
2.0

Absolutely terrible hostel AVOID!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • annelou942244
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 čvc 2016
6.3

L'auberge est très bien mais loin du centre ville. Il y a eu une bagarre entre deux personnes un peu trop alcoolisées la nuit où j'y étais, je crois que la police est intervenue. Cela a fait pas mal de bruit.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2016
6.3

No sé si volvería o no. La higiene del lugar deja mucho que desear, el staff no es muy servicial. El fin de semana que estuve ahí, hubo un problema entre una pareja y la policía llegó al hostal. Los shuttler gratis están muy bien y son cada 30 minutos. El desayuno gratis no es muy recomendable. Si no eres una persona muy exigente, el precio y lo que obtienes esta aceptable.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2016
8.9

No complaints. Everything worked out perfectly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 čvc 2016
6.3

Lejos de downtown , si usas el sub te lleva a todos lados el servicio de acercamiento ayuda bastante ,desayuno básico , recomendable para estudiantes

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čvc 2016
10.0

Awesome experience. Staff were very helpful. Free toast and coffee in the morning. Pool table. Bar. I'd definitely come again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2016
7.7

I enjoyed my stay at the hostel. I really apperciate the lifts to the train station, which make the ride to Boston downtown very easy and quick.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čer 2016
10.0

This is the best place I Have find to stay in Boston. Wonderful people and very good environment to stay safe. I will recommend to everyone! Flavio Silva.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.