Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Hostel K's House Hiroshima

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 2266 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 2266 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 čer 2017
9.1

This hostel was great! Perfect location near the memorial sites. Would definitely stay here again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 čer 2017
10.0

Awesome vibes!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • isaiah_cordero6714
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 čer 2017
7.7

This place is good it has its own kitchen that you can use to cook food and has a tv. The dorms are a bit crowded especially when it's full it's hard to find a clear spot for your own stuff. It is not far from places you want to go. Maybe just one train your and you are where you want to be. I would say this is a good place to stay here for only a night or two.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 čer 2017
9.4

Nice People. Nice kitchen. There could be more toilets and laverdory etc.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 kvě 2017
9.4

Gente cálida, habitaciones correctas

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2017
8.9

was a nice stay in Hiroshima with best location, staff and facilities. The room was a bit compact but was okay with me.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 kvě 2017
9.7

It was really good stay in Hiroshima. The location is superb and you can walk everywhere. The train station is around 7min walk.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 kvě 2017
7.7

Bunk beds don't have curtains. Very homely feeling common room with a convenient kitchen with the bare essentials available to use. Spacious bathrooms. Staff were friendly. Location was good, ~10 minute walk to the train station and a few minutes to the tram stop. 7/11 is right around the corner.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 kvě 2017
8.9

Great staff and easy walking distance to the train station and A-dome

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 kvě 2017
9.1

I really enjoyed my stay here, met some great people and the staff were very helpful. They even washed my towel when I left my bag there for the day after checking out, nice touch! Roof terrace is also nice, and it's 5 mins walk from the train station so super handy. Would definitely recommend :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.