Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Backpackers Family House

  • Juan Moore 304 (Reference block N 11 Av. Pardo, Miraflores, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 2,354 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 2,354 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.8
Backpackers Family House Located at Juan Moore 304 (Reference block N 11 Av. Pardo, Miraflores, Lima.
Backpackers Family House
Peru
Lima Lima - Miraflores Lima 18 Juan Moore 304 (Reference block N� 11 Av. Pardo, Miraflores
84% 2354
-12.1203341 -77.0417547
Backpackers Family House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
9.1

Het hostel is uitstekend gelegen aan de rand van Miraflores, dicht bij de zee. Het personeel is heel behulpzaam. Er zijn meerdere ruimtes (o.a. een toffe patio) om te relaxen of om bij te praten met andere reizigers. Uitstekende netheid. Er zijn lockers ter beschikking, maar breng wel je eigen slot mee.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 led 2017
10.0

Would have to be the best hostel I've ever stayed at!! From the moment I arrived the staff made me feel comfortable and helped me to organize tours and transport around Peru. It's perfectly located close to the shops and restaurants and has everything you need. The owner Pedro was amazing, he made us pisco sours and spent the night talking about Peru and its culture. Highly recommend staying there to anyone heading to Lima, was the highlight of my trip to sth America

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
2 led 2017
10.0

Super auberge avec une très bonne ambiance :) Le personnel est dispo est à l'écoute. En plus quartier est vraiment cool et l'auberge est à quelques mètres de l'océan !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 led 2017
10.0

Excelente atención!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
19 pro 2016
7.7

Nice hostel in Miraflores. Not really close to the center of Miraflores so you'll have to walk a bit. The breakfast is ok

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 pro 2016
10.0

I was happy with the hostel. The shower was hot, decent wifi, basic breakfast, and it's not a party hostel so you get a good nights rest. I'd stay again:)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 lis 2016
9.1

Muy recomendable, lo unico es que está a 11 bloques del parque Kenedy, por lo que si es necesario caminar un ratito si es que quieres ir a esa zona donde esta todo el "movimiento" en la noche, sin embargo tiene locales de comida cerca, tiendas y el malecon a 2 cuadras. Por lo demas, muy buen lugar para descansar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 lis 2016
8.9

Wir waren 6 Tage in Lima. Das Hostel ist einfach und vollkommend ausreichend. Ein Fahrer hat uns vom Flughafen abgeholt. Fruehstueck ist einfach, aber ausreichend. Personal ist freundlich und gibt einem viele Ausflugstips. Die Lage ist gut zum Meer jedoch etwas weit ins Zentrum. Koennen es gern weiterempfehlen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
8 lis 2016
9.1

Nice cheap place in Miraflores! Wifi is pretty good, and its nice and quiet! Very homely, and close to the beach!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 lis 2016
6.3

Facilities are very old. 8 bed dorm had 2 power sockets. Showers very bad. Staff nice and very helpful.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.