Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

BackpackerBerlin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1341 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1341 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
10.0

super gemuetliches Hostel...sehr nette Mitarbeiter...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
10.0

perfect location, very relaxed/flexible and guest-friendly staff, very clean toilets/showers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 úno 2017
10.0

Excellent bang for your buck.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
6.0

The staff was nice and friendly, the toilets were thankfully clean , but the room was not clean at all if you would look under the bed it seemed as if it hasent been cleaned in weeks.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 led 2017
9.1

No good wifi connection in all the rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
8.9

Nice, quite place. Unfortunately to less restrooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 pro 2016
9.4

Funky hostel in a funky part of town supercool

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2016
8.3

Very clean and comfortable. I stayed in a 4 beds room and it was quite big. It also had lockers in the room in case you needed one. Bed was comfortable. Only 2 little complains. Wi-fi didn't work very well and the 2 bathrooms close to my room where too small but the price was excellent. I would recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 pro 2016
9.4

All the staff i met in BackpackerBerlin were very nice and willing to answer my requests. The room and washroom were very clean. The facilities there were well-equipped. Just one thing to pick is that there was no elevator so it was a lil bit inconvenient to carry suitcasee. Definitely recommend Bacpackerberlin for travellers. I had a great stay there. Thank you so much!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 pro 2016
8.9

AMAZING neighborhood with tons of restaurants, bars, shops and art to explore. Easy to and from Ostreutz metro. Friendly staff who was accommodating even when we arrived after reception hours on the first night and let us keep our bags there for a few hours when we checked out! A great stay on a budget!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.