Hostelworld.com

BackHome Kuala Lumpur

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 3,564 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 3,564 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4
BackHome Kuala Lumpur Located at 30, Jalan Tun H.S. Lee, , Kuala Lumpur.
BackHome Kuala Lumpur
Malaysia
Kuala Lumpur 50000 30, Jalan Tun H.S. Lee
95% 3564
3.1487113 101.6980040
BackHome Kuala Lumpur
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
27 kvě 2016
10.0

I spent 3 nights then went to George Town and came back , they received me in very good way , I felt like home far away from home.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
25 kvě 2016
9.4

All the staff were excellent. Very close to public transport and plenty of options provided by the hostel to see the city and meet other travellers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Madagascar, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
24 kvě 2016
10.0

I love so much my stay here that I came back here again ! I really enjoyed ! Comfortable bed, good infrastructures, they have a cinema room!!!!!! The patio is just amazing to take your breakfast or just to talk to people ! Love everything in here and location make it again better, in the center, nearby the metro station, china town, well in the center! Staff there are just amazing, smiling (which is pretty a rare thing nowadays) and always there to help you ! REALLY REALLY ENJOY IT! Thks again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 kvě 2016
10.0

Lovliest staff, great location :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 kvě 2016
10.0

Tip : room 207 is a huge dorm for only 6 guests :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • martinetb
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 kvě 2016
9.7

Het is precies als op de foto's! Prachtig én functioneel ingericht, perfecte opbergmogelijkheden voor je bagage en kostbaarheden.. En de sfeer is fijn. Altijd wel iemand om mee te kletsen en iets te ondernemen. Goed bereikbaar, relatief rustige straat en leuke staff. Aanrader!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 kvě 2016
9.4

Great hostel, easy to meet people but not in a party atmosphere. Staff are amazing ! Beds are wide and clean, lockers and nightstand are very convenient! Thank you :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 kvě 2016
8.9

Great hostel, clean and friendly and within walking distance of a lot of tourist areas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 kvě 2016
10.0

Back home is a great hostel! It's social, the staff is very nice, the location is perfect, the breakfast is delicious, the AC works well, wifi is good enough, everything is very clean, there's free coffee and tea the whole day, discounts and advice for things to do, free use of computers and every bed has its own light and plug. I made lots of friends and loved this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 kvě 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in!! Perfect location, lovely staff and everything is clean. Would definitely stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.