Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Babelfish Hostel Würzburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 658 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 658 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 úno 2017
10.0

perfect !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 úno 2017
8.9

Nette Leute

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bbjcar
  • Jižní Korea, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 úno 2017
9.4

2층에 묵게될경우 콘센트가 좀 별로 나머지는 다 완벽하다

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 led 2017
10.0

완전깨끗하고 중앙역바로앞에위치

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 led 2017
8.6

The hostel is right in front of the train and bus station, near a cheap cafe and lots of typical places where you can eat. The rooms are big enough and clean. Kitchen and common spaces are big. Reception is available from 8 to midnight, personnel is kind and speaks fluent English. The city is small enough to be seen in a couple of days and buses start right from outside the hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for your lovely review! We're more than happy to hear that you had an overall great stay in Würzburg! Best regards, Melanie / Babelfish Hostel

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2017
9.1

Es war ein schöner Kurztrip nach Würzburg. Das Hostel liegt perfekt. Direkt neben dem Bahnhof und in ein paar Gehminuten ist man mitten im Leben. Die Mitarbeiter waren super freundlich und haben sich gut um uns gekümmert. Das Zimmer war spartanisch, aber gemütlich eingerichtet und die Betten waren super gemütlich.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
7.7

Very good location..! :-) near central station. Facilities are not bad. But price is very reasonable. I think it would be good choice to stay for some days in Würzburg

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 pro 2016
6.0

La fortuna di questo ostello è quello di essere l'unico della città. Per il resto la pulizia lascia un poco a desiderare ( soprattutto il sistema di pulizia delle lenzuola), le luci della mia camera erano fulminate e il prezzo non vale il servizio.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
16 pro 2016
8.3

Was a good basic hostel, a little quiet and unsociable probably due to being off-peak. Annoyingly, th reception doesn't open until 8am and I had to leave for my bus just after 7am which meant I lost the €5 deposit for the room key. I wish the fact reception opens so late was made clear to me at check-in.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
7 pro 2016
8.0

Easy walk into the old town and right across the road from the main station makes it easy to explore Würzburg or use as a base and go on day trips. Good to have a kitchen, but my things got thrown out the day before I checked out despite being clearly labeled.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.