Hostelworld.com

Baan Dinso 2

  • 78/3 Ratchadamnoen Klang Road, Borvornnivate Pranakorn, Bangkok, Thajsko
Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 105 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 105 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.8
Baan Dinso 2 Located at 78/3 Ratchadamnoen Klang Road, Borvornnivate Pranakorn, Bangkok.
Baan Dinso 2
Thailand
Bangkok 10200 78/3 Ratchadamnoen Klang Road, Borvornnivate Pranakorn
89% 105
13.7560490 100.5018246
Baan Dinso 2
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
28 led 2016
10.0

Very friendly, helpfull, clean and very good situation . I suggest they made différent menu at different prices for the breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 led 2016
8.6

Ban Dinso is a nice quiet little hostel. It's more like a guest house I guess. The rooms are pretty small but the bed is comfy and the Internet/AC works great. People don't really talk to each other here though, wish the social scene was a bit better. If you're looking for a quiet place to relax alone, this place is for you.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 led 2016
9.4

I stayed three nights at the Baan Dinso 2. It was really confortable and clean, but a little bit noisy due to thin walls. Ear plugs are a perfect solution for this. Maybe this is not the right place to go if you want to meet people, but I had a good time anyways.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 led 2016
8.6

Had a great stay in your Hostel, good staff, excellent location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2016
9.1

Such a nice clean hostel. Location isn't too bad actually, 10 min walk to khaosan, 20-25 to grand palace. You have your own key. No one really hangs out there. Breakfast is very good filling and included. People are very nice, owner is sweet woman very big heart. I wanted good rest right after airport, but then moved to a cheaper place to be more social. Glad I stayed there though!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 pro 2015
9.1

I found the whole place to very well run and the staff very knowledgeable. There is some traffic noise and it's a bit irritating that the bathroom can be on a different level for your gender, but other than that, it's a fantastic place to stay. The food is wonderful as well.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2015
7.7

Easy to get to from the airport and can easily walk to khao San road and the grand palace

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 lis 2015
9.7

This is one of the best hostel I've stayed so far! The staff were extremely helpful, and food was great. I will definitely book this place again next time I am in Bangkok

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.